local-stats-pixel fb-conv-api

Ballīšu spēle KAVA - piedzirdi draugus!21

140 4

Atceries pēdējo ballīti par kuru varētu teikt, ka tā bija garlaicīga, kas šajā pasākumā trūka? No pieredzes varu teikt, ka tas kas pietrūka bija ballīšu spēle „KAVA”! Viena ballīšu spēles partija un visi viesi būs iesildīti, iepazinušies un gatavi labākajam pasākumam!

Gribi pasēdēt ar draugiem, bet visas tēmas jau izrunātas? Arī šajā gadījumā „KAVA” palīdzēs.

Apdrošini pasākumu - iegādājies ballīšu spēli „KAVA”.

Cik daudz izdzersi ir atkarīgs tikai no tā kā spēlēsi. Izvairies no iedzeršanas un piedzirdi draugus. Šī ir viena no retajām dzeršanas spēlēm, kuru gribēsi spēlēt atkal un atkal.

Ballīšu spēle „KAVA” sastāv no 52 uzdevumu un 2 noteikumu kārtīm, 14 dažādi uzdevumi, kuri visi saistīti ar iedzeršanu. Pērc spēli www.kava.lv ar bezmaksas piegādi visā Latvijā - jau nākamajā darba dienā.

Spēlē un tās noteikumos nekur netiek pieminēts alkohols. Ir tikai sods - iedzer. Noteikumos rakstīts, ka spēlētāji vienojas, ko un cik daudz dzers uz katru "iedzer".!

Atsauksmes meklē:
https://twitter.com/KavaGame
https://www.facebook.com/KavaGame

Labākā dzeršanas spēle ballītēm!

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Ballīšu spēle "Kava", kurā visi uzdevumi saistīti ar iedzeršanu. Cik daudz izdzersi ir atkarīgs no tā, kā spēlēsi. Gudri spēlējot vari gan pats izvairīties no iedzeršanas, gan iegāzt kādu draugu.

140 4 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Labais, atkal emotion

2 0 atbildēt

Pēdējo ballīti ko atceros, kad vectēvam svinējām dzimšanasdienu.... nu tad es biju autā  emotion

2 0 atbildēt

Jacky atkal no korķa nevar nokāpt  emotion

2 0 atbildēt
xd avatarsxd

Priekā emotion

1 0 atbildēt

Vairākas reizes esmu spēlējis un neko labāku pasākuma iekustināšanai nezinu emotion  Ja kādam ir problēmas ar alkoholu vai bērni dzer, tad tā noteikti nebūs spēles, bet pašu vai vecāku vaina.  emotion

2 1 atbildēt

Es gan ar draugiem spēlēšu ar sulam un kvasiem! emotion

1 0 atbildēt

Mana. emotion

1 0 atbildēt

labāk vienkārši iedzert ar draugiem.

0 0 atbildēt

Tā iegrābos nopērkot šo sū...! Neiesaku. Ja kādam vajag pa 2ls atdošu :) PM.

0 1 atbildēt

Jā un degredētie jaunieši šitādas huiņas saspēlējas, sadzeras, kļust varoņi, un tad iet pa pilsētu visu demolēt, piekasīties cilvēkiem un dauzit stiklus kas pagadās ceļa.  emotion

4 7 atbildēt

Pornogrāfiska rakstura bildītes un tagad pie tam spēle kurā jalieto alkahols. Nu ko lai saka spēcīgi!  Un vel brīnās kādēļ jaunieši degradējās, uzturoties šādos saitos. Tad vismaz ieliekat vecuma ierobežojumu izsolē, ka preci var saņemt tikai no 18 uzrādot pasi.  Un nevajag sākt mani heitot, tikai tādēļ, ka mēģinu ierosināt kaut ko jaunu.

4 8 atbildēt