local-stats-pixel fb-conv-api

Atpestī mūs no ļauna21

204 0

Varu saderēt, ka vēl neesi pārrunājis visus savas vasaras piedzīvojumus. Prom no skolas, ar draugiem uz kino! Tas ir labākais veids kā labi atpūsties un nesteidzīgi pārrunāt jaunumus. Šoreiz Tavai uzmanībai piedāvāju šausmu trilleri "Atpestī mūs no ļauna". Niknā skolotāja, kas katru dienu borē smadzenes, salīdzinot ar šo nervus kutinošo šausmu filmu, nervozi pīpē maliņā. Paķer līdzi draugus un nāc uz kino! Paldies "ACMEFILM" par atbalstu un balvām.

Par filmu
Ģimenes problēmu nomocīts Ņujorkas policists uzsāk satraucošu un neizskaidrojamu noziegumu izmeklēšanu. Lai tos atrisinātu, viņš lūdz palīdzību mācītājam, kurš ir pazīstams ar savām netradicionālajām metodēm un uzskatiem. Kopīgi viņi uzsāk cīņu pret šausminošajiem un dēmoniskajiem iemiesojumiem, kuri terorizē pilsētu, lai reizi par visām reizēm pieliktu punktu slepkavībām un citiem noziegumiem, kas ir satricinājuši visu pilsētu. Filmas pamatā ir grāmata, kas ir balstīta uz Ņujorkas policista reālajā dzīvē izmeklētajiem noziegumiem.

"Vientuļais reindžers" un "Karību jūras pirātu" filmu sērijas veidotāja Džerija Brukhaimera un filmu "Sinisters", "Diena, kad apstājās Zeme" un "Emīlijas Rouzas ļauno garu izdzīšana" režisora Skota Deriksona jaunajā šausmu filmā galvenās lomas atveido Eriks Bana ("Izdzīvojušais", "Zvaigžņu ceļš" un "Troja"), Edgars Ramiress ("Slepenā operācija "30 pēc pusnakts"", "Borna ultimāts" un "Domino") un Olīvija Mūna ("Maģiskais Maiks", "Dzelzs Vīrs 2" un "Neprātīgais vakars").

Izsoles
Izsoles sākums 18:00>> izsoles formāts - rtrauktā

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - rtrauktā

Izsoles sākums 22:00>> izsoles formāts - parastā

Balva
Divi ielūgumi uz filmu „Atpestī mūs no ļauna" kinoteatrī "CINAMON". Ielūgumi derīgi uz jebkuru šīs filmas seansu. Ielūgumu derīguma termiņš 2014.gada 18.septembris. (ielūgumi - kodi)

Reklāma


204 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

Atpestī mūs no skolas emotion

24 0 atbildēt

Zel, ka nedzivoju Rigaa. (Nav garumzimju)

3 0 atbildēt

Atpestī mani no jacky!

1 0 atbildēt

Jo Tev pieder Valstība un spēks un godība mūžīgi. Āmen. emotion

1 0 atbildēt

Atkal noskatoties kādu šausmu filmu, man būs bail izslēgt gaismu kādas 3 naktis emotion

1 0 atbildēt

Vienmēr, kad izlasu šīs filmas nosaukumu, tirpiņās pārskrien. emotion

1 0 atbildēt

Tieši runāju vakar par šito ar Briesmoniiti, kad jacky ieliks filmu kas vismaz ir +16. Manas lūgšanas ir uzklausītas. Bet mani cepumi veljoprojām mīnusosemotion

0 0 atbildēt

Piedalīšanās izsolē nav vecuma ierobežojums, ja jau filma ir ieteicama tikai no 16? emotion

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

emotion 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
Nice
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt