local-stats-pixel fb-conv-api

ASTRO'N'OUT: koncerts+CD5

154 1

Grupa Astro'n'out 8.novembrī aicina uz savu dzimšanas dienas ballīti netradicionālā vidē – “Galleria Riga” pazemes autostāvvietā!

Sākās “Maskačkā”, izauga līdz “Lauvām” un nu atzīmē 10 gadu pastāvēšanu. Pēc veselas dekādes, kurā piedzīvoti vairāki simti koncertu, grupa Astro’n’out ar lielu prieku aicina grupas fanus, draugus un līdzgaitniekus uz savu dzimšanas dienas ballīti.

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - parastā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
2 ielūgumi uz grupas ASTRO'N'OUT 10 gadu jubilejas koncertu 2013.gada 8.novembrī plkst. 20:00 + grupas CD "LION'S SHARE"

Paši vienmēr būdami atsķirīgi kā mūzikā, tā dzīvē, Astro’n’out arī savu dzimšanas dienu svinēs visai neierastā vietā pašā Rīgas centrā - tirdzniecības centra Galleria Riga pazemes autostāvvietā, to īpaši pārbūvējot un pārvēršot par neparastāko dzimšanas dienas ballītes vietu.

Par vietas izvēli Astro’n’out teic: „Rīgā ir daudz lielisku koncertvietu, tomēr mums gribējās jaunu izaicinājumu, radīt pašiem savu neatkarīgu telpu. Galleria Riga pazemes autoparks jeb -2. stāva autostāvvieta tiks pārvērsta par koncertzāli un „klubu” vienuviet – un, protams, tas būs nebijis eksperiments un piedzīvojums mums pašiem.”

Dzimšanas dienās ierasts saņemt dāvanas, bet šajos svētkos Astro’n’out paši sagādājuši dāvanu saviem klausītājiem - albuma „Lauvas“ pārizdoto angļu versiju „Lion’s share“, ko rudenī paredzēts atrādīt arī kaimiņvalstīs.

Koncertā skanēs dziesmas no jaunākā albuma gan latviešu, gan angļu valodā, bet jo īpašs šis koncerts būs tiem draugiem, kuri ir kopā ar grupas mūziku jau no pirmsākuma, jo programmā atkal tiks iekļautas mīļākās dziesmas no pirmajiem albumiem.

Koncerta īpašais viesies būs lieliskais elektro indi-popa dziedātājs no Lietuvas - Markas Palubenka. Markasu šovasar bija iespējams dzirdēt arī Positivus festivālā uz I love You skatuves. Pagājušajā gadā Markas saņēmis vairākus presitžākos Lietuvas mūzikas apbalvojumus un ir viens no Lietuvas populārās mūzikas skatuves šī brīža top māksliniekiem. 2012. gadā Markas laida klajā savu debijas albumu “no fun in 101”.



154 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Vilinošs piedāvājums :)

8 0 atbildēt

Man jau ir biļete ^^

1 0 atbildēt

Laikam jāsāk likt oriģinālraksti, lai dabūtu cepumus.

0 0 atbildēt