local-stats-pixel fb-conv-api

M.Rēdlihs kļuvis par rezultatīvāko piespēlētāju KHL.6

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas labāko piespēļu dalītāju pēc trešdienas spēlēs pret Popradas LEV kļuvis Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.Trešdien spēlē pret Popradas "Lev", kurā rīdzinieki uzvarēja ar 4:2, Rēdlihs izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un pats arī guva vienus vārtus.

Tagad Rēdliha kontā ir trīs gūti vārti un 13 rezultatīvas piespēles, un viņš rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir noķēris līderi Jakubu Petružaleku no Habarovskas "Amur" (5+11). Trešajā vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir Jori Lehterja no Novosibirskas "Sibirj" (7+8).Neviens cits Rīgas "Dinamo" spēlētājs rezultatīvāko hokejistu un labāko piespēļu dalītāju sarakstā nav starp 30 labākajiem.

Rezultatīvāko aizsargu sarakstā septītais ar četriem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm ir "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš, kurš ir rīdzinieku trešais rezultatīvākais spēlētājs. Otrs rezultatīvākais Rīgas "Dinamo" rindās pagaidām ir Jānis Sprukts, kuram ir četri vārti un četras rezultatīvas piespēles.

APAKŠĀ ARĪ SPĒLES VIDEO!



70 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

MALACIS,BET TĀ MAIŅA TROTERS,MIĶELIS UN LAURIS BIJA TIK PAT PERFEKTA KĀ SPRUKTS,ANKIPĀNS UN KARSUMS! emotion

5 3 atbildēt

Es no aurošanas šajā spēlē bez balss paliku :D

1 1 atbildēt

Spele vnk iedeala!! Fani ari :)

1 2 atbildēt

Laba maiņa Karsuma

0 1 atbildēt