local-stats-pixel fb-conv-api

Lielākā netaisnība hokeja vēsturē !!!18

133 2

R/C Veikals ir liels Latvijas hokeja izlases fans Hokejs tāpat kā radiovadāmie modeļi mums ir asinīs Skatoties 17.maija spēli pret Baltkrieviju, mēs jutāmies kā CIRKĀ!!! Nepietiek, ka mūsējie, kā jau vienmēr, saņēma ļoti daudz nepamatotus noraidījumu, bet beigās vēl tiesnesis neieskaita 100% vārtus. Liels kauns un negods pasaules čempionāta rīkotajiem, ka tie ir pieļāvuši šādu nelietību. Mēs varam runāt par to, ka baltkrievi spēlē savās mājās un par mājiniekiem vinmēr izturas labvēlīgāk. Kur bija labvēlīga tiesāšana 2006. gada čempionātā, kad Latvija spēlēja savās mājās, bet amerikāņu tiesnesis darija visu, lai noraktu mūsu spēli pret Kanādu ? Vakar mūsu spēli viennozīmīgi izšķīra tiesnesis.

Vēl nekad nav bijis tāds variants, ka netiek ieskaitīti tādi vārti , kā vakardien. Cik reizes ir bijis tā, ka pretinieku spēlētājs praktiski jau ir uzsēdies vārtusargam uz galvas, bet vārtus ieskaita ? Visus nopelnus par šīs spēles iznīcināšanu mēs piešķiram galvenajam spēles tiesnesim Antoņinam Jerabekam!!! Šis Tiesnesis bija labākais spēlētājs, Baltkrievijas komandā. Varam uzskatīt, ka Baltkrievijas komandai bija 6 spēlētāji uz laukuma + vārtusargs. Vēlamies arī apsveikt Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko ar godīgo uzvaru un ar Baltkrievijas izlases iekļūšanu cetrudaļfinālā !!!

Mēs nekādā veidā nenosodam Baltkrievijas prezidentu un mēs ticam, ka tiesnesis nav saņēmis kukuli

Spēles galvenajam tiesnesim vēlamies pasniegt dāvanu par Latvijas hokeja izlases spēles norakšanu:

133 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Es nesaprotu, ko var vainot Lukašenko? Bļaujiet uz tiesnesi. Kā arī - varbūt nekāda kukuļa nemaz nebija, varbūt šo tiesnesi ģērbtuvē tik tiešām gaidīja viņa suns - profesionāli trenēts aklo pavadonis. 

20 2 atbildēt

sukas bļeģ emotion

11 2 atbildēt

Lohi bļeģ emotion

3 0 atbildēt

 

Tu laikam pats neizproti hokeja noteikumus, bērns. 

Sākšu atkal stāstīt penteri: 

Daugaviņš izdarīja metienu, ripa jau šķērsoja vārtu līniju (tas ir tad, kad vārtsargs vairs neko nevar darīt t. i. VISS, VĀRTI) , un tad Meija ielika vienu kāju vārtsarga laukumā. TAS IR OFICIĀLI ATĻAUTS!! Spēles laikā arī drīkst ieiet vārtsarga laukumā tikai tad, ja tas netraucē atvairīšanu, taču, spēlē Latvija - Amerika , amerikāņi līda vārtos visi čupā un Latvijas vārtsargs nevarēja atvairīt, nekas Amerikāņiem nenotika. 

Labi, tas tā, taču Meija neko nepārkāpa, tas nu ir fakts. 

paskaties bildes delfos, kur 1. ripa ŠĶĒRSO vārtu līniju, 2. Meija kāja VĒL nav vārtsarga laukumā, TAČU 3. TIESNESIS JAU RĀDA TO, KA IR NEIESKAITĪTS!! 

Tātad, tas nozīmē to, ka tiesnesis redzēja, ka vārti būs un speciāli (tāpēc, ka zināja, ka vajag neieskaitīt) izpleta rokas, kā zīmi, ka neieskaitīts metiens, lai gan ''nabaga'' tiesnesis to izdarīja nedaudz par ātru. Un beigās vēl atteicās paskatīties atkārtojumu, ko tas nozīmē? To, ka vārtiem bija jābūt ieskaitītiem, bet tiesnesis tos speciāli noraidīja. 

 

Lai vai kā, ceru, ka šodien kas tāds neatkārtosies! 

2 0 atbildēt

Cerams brāļi no ES - Zviedri sakaus Krievijas mazo brāli bez jebkādiem variantiem. emotion

2 0 atbildēt

A varbūt vnk amerikāņi speciāli grib diskriditēt Baltkrievijas čempi?

1 0 atbildēt

Šodienas spēlē Norway- Canada bij tieši tāds pats gadījumus, kad neieskaitīja vārtus....

1 0 atbildēt

Ja tik piekasīgi skaitītu visas līdzīgas epizodes 1/2 gūto vārtu visās speles  vairākuma nebūtu jāskaita...

Pašam tev nav izpratnes, kā hokeja notiek..

0 0 atbildēt

Manuprāt ka tev nav izpratne par hokeju! Tu aizstāvi tos 2 lohus (tiesnesi un prezidentu)! Prezidents ir negodīgs un tiesnesis negodīgs un akls!!! Tiesnesi negribēja pazaudzēt darbu tāpēc viņš piekrita lai belarusi uzvar! Kas par to liecina??? Tiesnesis pat nepaskatijāss video atkārtojumu un neparādīja video kubā! Vārtsarga laukumā bija neliela daļa no Meijas dibena:-) . man šķiet ka tu tikai aizstāvi tos belarusus!

0 0 atbildēt

Tiesnesi ziepēs!!!!!!!emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nu nu... reiz pagājušajā desmitgadē pret Čehiju mums neieskaitīja veselus 2 vārtus. Ir jau bijis vēl sliktāk. Bet paldies mūsējiem par spēli. Paldies par turnīru. Nevienam pretiniekam nebija viegli pret Latviju.
0 1 atbildēt