local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir EHL? - Jeb "Entuziastu Hokeja Līga"10

153 2

EHL ir Entuziastu Hokeja Līga kurā spēle amatieri, līgas mērķis ir populirazēt hokeja Latvijā, šo līgu izveidoja entuziastu komanda, aktīvi cilvēki ar gaišu galvu.
Mūsu zināmais "LAČ" salīdzinoši nobāl, jo šajā līga ir iespējami pēcspeles foto, video, mača protokols un ideali pārskatāma statistika, protams arī parskatāms kalendārs un daudz kas cits kas pienākas kārtigai hokeja sezonai.
Brīžiem jau liekas ka esam ļoti maza khl vai nhl līga bet daudz līmeņus zemāka.
Sezona protams ir kā visas citas hokeja sezonas, ar iespēju vinnēt kausu, medaļas, starp klubiem ir pieejami "Trade" (Apmaiņu) sistēma, var aizmainīt spēlētāju iepriekš vienojoties ar konkrētu klubu un līgas vadību lai viņi varētu tavu vārdu, uzvārdu un visu informāciju pārlikt jaunajā klubā.
Līga pastāv tikai 1 gadu un ir ieguvusi lielu atsaucību, ganjau gadiem nākot būs "All-Star" ( Visu zvaigžņu ) spēles un gan jau "Winter-Classic" kā iepriekš tas bija dzirdēts ka varētu būt.

Mazliet sīkak par izspēli, kopā šajā sezonā piedalās 15 komandas, kas ir diezgan daudz priekš pilnība jaunas līgas, var nešaubīties ka nakošajā sezona šis cipars augs.

Kopā ir divas konferences, rietumi un austrumi, rietumus pārstāv 7 komandas, austrumus 8, spēles ir sadalītas tā lai sezonas beigās visām komandām būtu vienāds spēļu skaits.

Šajā sezona ir pieņemts ka izslēgšanas spēlēs iekļūs 4 komandas no konferences, tātad kopā 8 kuras aizvadīs "Play-Off" cīņu par kausu.

Sezonā officiāli 15 komandās ir reģistrēti 340 spēlētāji.

"EHL" Dalībniekiem ir iespēja uz atlaidēm iegādāties hokeja inventāru un nākotnē paredzams ka tie kas spēle "EHL" atsevišķi komandas varēs doties uz visādām dekustācijām.

Principā tas ir tas ko vēlējos pastāstīt par šo līgu, vel jau pāris bildes un intresantu "EHL" interviju video, ko esmu atradies "Youtube"

Tie kas vēlas spēlēt "EHL" rakstat man droši privāti ar jums sazināšos un sniegšu informāciju par komandu kur es spēlēju un iespēju tai pievienoties.

"EHL" Officiāla mājaslapa





153 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

forši jau.. gribētos arī ar kādu komandu piedalīties, bet mans līmenis ir daudz daudz zemāks :D

10 0 atbildēt

Interesanti, bet vēl nesen ar iniciāļiem EHL apzīmēja Eiropas hokeja līgu, bet nu jau kaut ko citu emotion

3 1 atbildēt

gribētos tur uzspēlēt, es nejustu tak viņus :D

0 0 atbildēt

nezināju, ka tāda ir

0 10 atbildēt