local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtēja nevieksme...6

16 0

17.oktobrī plstk 18:30 norisinājas kārtēja Kontinentālās Hokeja Līgas mačs starp Rīgas Dinamo un Astans barys

Rīdzinieki ir cietuši lielu sakāvi par mājas spēli arēnā. Divus periodus spēlētāji, "Dinamo" uzbruka Vitālija Yeremeyeva vārtim, bet "Barys" noķera uz pretuzbrukumiem pretinieku un palielināja punktu skaitu, izmantojot gandrīz visas izdevības. gavelnais "Dinamo Rīga" treneris Pekka Rautokallio Rīga bija spiests nomainīt vārtsargu Chris Holt pēc otrā perioda. Uz 3.periodā beigām Ainars Podzinsh un Kamil Kreps izdomāja pierādīt kurš ir stiprāks..To pierādīja "Barys"komandas spelētājs Kamil Kreps. Vitālijs Yeremeyev rakstīja savā kontā velvienu spēli uz "nulles", kas atspoguļo 44 metienus. Interesanti, ka viņa pēdējā "Sausajā" Yeremeyev nostāvēja arī Rīgā - 24 decembrī 2010.Kopā Vitalija karjeras augstākajā līmenī 63 spēlēs bez ielaistiem vārtiem



16 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.khl.ru
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Vismaz Podziņš centās kādam pa muti sadot ! emotion

1 0 atbildēt

Sāpīga spēle bij.Ceru ka tālāk ies labāk.

0 0 atbildēt

Spēle jau bija laba, bet momentus realizēt nepratām. Nav pirmā un nebūs arī pēdējā tāda spēle, tomēr 3 spēlēs jau neesam pratuši gūt vārtus (Lev, Spartak, Barys).

Barys izspieda ar vārtsargu nullīti, guva vārtus un mūsējie sāka nervozēt, uz kā pamata sākām sasteigt, metieni lielākoties bija pavirši vai no distances, pie atlēcošajām ripām pirmie bija Barys aizsargi.

Turklāt Kazahstānas klubs ir bagātāks par Rīgas Dinamo, un Barys ar visu savu vienu kazahu un 20 ārzemniekiem nav vājš. Nākamais pretinieks - Traktors, arī nav vājš ar Maiklu Gārnetu vārtos, cerams, ka rīdzinieki saņemsies.

0 0 atbildēt

tolks tad teu komentēt?

0 2 atbildēt

Nezinu kas notiek, bet man sāk likties garlaicīgas Dinamo spēles.

0 3 atbildēt