local-stats-pixel fb-conv-api

Ivanāns gūst sezonas pirmos vārtus un palīdz Heat izglā6

Šīs sezonas pirmos vārtus guvis latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns, palīdzot AHL komandai Abotsfordas Heat izcīnīt uzvaru pēcspēles metienos pār Texas Stars 3:2.

Raitis Ivanāns ar rezultatīvu metienu, tas bija viņa vienīgais metiens spēlē, atzīmējas 47 sekundes pirms pamatlaika beigām, līdz ar to izglābjot savu komandu no zaudējuma. Pats interesantākais ka Heat komanda atspēlējās pēdējās 4 minūtēs, un pēcspēles metienos svinēja uzvaru 3:0. Ivanānam aizvadītājā spēlē arī 2 soda minūtes par vārtsarga spēles traucēšanu. Šī Raitim bija jau 4 spēle šosezon AHL, šajās 4 spēles pagaidām 1 vārti, 4 soda minūtes un -1 liederības koeficents, izskatās ka drīz Ivanāns tiks izsaukts uz Flames.Tā tik turēt Raiča!!!

žēl bet video nekur nav nemaz ielikts :(

Reklāma
38 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

trešā bildē : AHUJEEEEC! :D

3 0 atbildēt

nja... Trešā bilde ir normāla :D

2 0 atbildēt

Latvijas lepnums

2 0 atbildēt

Nav labi ja tads tevi mauc bortā iekšā! emotion

1 0 atbildēt

Ivanāns izsalcis pēc hokeja :)

Tomēr, ja viņš drīzumā kādu nenoslānīs - NHL viņš netiks. Ne jau uzbrucēju vajag "Calgiry", bet gan policistu, protams, ja vēl vārti... NHL no Raita prasa pretinieka sišanu, tomēr pēc traumas diezgan riskanti - var iedzīvoties arī jaunā traumā, tāpēc labāk spēlēt hokeju (pagaidām), un tad kad sāks brutāli sist pretiniekus AHL, varēsim viņu gaidīt NHL.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt