local-stats-pixel fb-conv-api

HK Liepāja pirmo sezonu noslēdz ar bronzu!0

Pēc iepriekšējā zaudējuma, šī bija iespēja sēriju novest līdz bronzas medaļām, un ne bez pūlēm HK „Liepāja” to izdara 4:3 (0:1; 2:2; 2:0).
Pirmajā periodā komanda cenšas neatkārtot iepriekšējās spēles kļūdas un ātrus pretuzbrukumus Zemgalei neļauj realizēt. Tomēr rezultātu atklāj pretinieks spēles desmitajā minūtē – 0:1. Jāsaņemas ir otrajā trešdaļā, taču seko 0:2 un tikai tad Māris Diļevka (Nekļudovs, Gipters) samazina rezultāta starpību, izmantojot lielo vairākumu – 1:2. 39. minūtē jau 1:3, taču Sergejam Daņilovam (Zabis, Diļevka) vajag tikai 25 sekundes, lai rezultāta starpību novestu līdz minimumam – 2:3. Ar šādu rezultātu komanda aiziet pārtraukumā.
Visu izšķirs pēdējā trešdaļa. Līdzsvaru atjauno Mārtiņš Gipters (Nekļudovs, Zabis) – 3:3. Jāspēlē vēl 17 minūtes, bet neviena no komandām pie vārtu gūšanas netiek. Vienīgais noraidījums trešdaļā ir liepājniekiem, bet arī to izturam, un tikai 65 sekundes līdz spēles beigām Klāvs Plānics (Gipters, Mickēvičs) gūst vārtus, kas HK „Liepāja” atnes bronzas godalgas pirmajā sezonā.

16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000