local-stats-pixel fb-conv-api

Džeremijs Jablonskis & Co21

132 4

Tādi spēlētāji, vai pareizāk bokseri, kā Džeremijs Jablonskis arī veido Vitjaz komandas tēlu. Treneris šajā peļķē jau slīkst - atceroties leģendāro Nazarova Minskas Dinamo fanu klapēšanu ar nūju. Intervijā tika izrauts teikums "Es rīkojos vīrišķīgi", stāstot, ka fani esot kaut ko metuši uz galvas... Vēlāk gan atvainojies publiski minskiešiem, diemžēl tikai tāpēc, lai izvairītos no administratīvās atbildības.

Šeit pāris gadus iepriekš atceros toreiz vēl tik leģendāros Latvijas Atklātā Čempionāta hokejā finālus. Ja Ogre, tad klape. Vienu no komandas galvenajiemtreneriem Leonīdu Beresņevu vienā no finālspēlēm aplēja ar alu. Fans pārliecās pār stiklu un uzlēja uz galvas. Atmosfēra bija uzvilkta, Beresņevs ar komandu uz brīdi aizgāja uz ģērbtuvēm spēles laikā, lai tikmēr likuma sargi ievestu kārtību, bet vai viņš ņēma nūju palīgā?

Tomēr Džeremijs Jablonskis ir īpašs kadrs. Ne tikai uz ledus laukuma un būrī jūtas varens, bet arī uz ielas - Čehovā apsitis dažus uzmācīgus kāzu svinētājus. Piemēram, vienu kāzu svinētāju Jablonskis izslēdza ar vienu sitienu... Lasīt vairāk, noskatīties video ŠEIT.

Skatoties uz Jablonska darbiem, šķiet, ka viņam hokejs ir 2. vietā, bet kaušanās ne tikai darbs, bet arī izprieca, vaļasprieks un labi pavadīts laiks. Pirms jaunās KHL sezonas sākuma arī bija manāmas šādas iezīmes toreiz izveidotajā rakstā ŠEIT. Grūti bija paredzēt ko citu...











132 4 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pardomas.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Neabalstu viņu izdarības uz ledus, tāču šajā  gadījumā pilnīgi esmu viņu pusē. Un kādā kondīciijā ir jābūt, lai lektos ar Jablonski????

10 0 atbildēt

Pēdējā video parādas kādas tautas mentalitāte ....

6 0 atbildēt

Pedejais video 2:30 sikais mierigs ar cigu aiziet! emotion

6 1 atbildēt

mirasty pret jablonski vnk TITAN CLASH

abi ar dzelzs sejām sit viens otru, nevienam nekada reakcija.. jebal

3 0 atbildēt

22.novembrī? Gadījumā šis incidents nenotika vasarā, bet informācija ir tikai tagad pārādījusies?

smg, neesi kaut ko sajaucis? Hokeja laukumā nevajag kauties, kur nu vel sist pretinieku komandas labākos spēlētājus, šajā izpreicu naktī čaļus izprovocēja.

"Mēs veiksim rūpīgu izmeklēšanu un noskaidrosim, kas īsti notika,'' sacīja Žamnovs "RIA Novosti". "Sākumā aprunāsimies ar spēlētājiem un tiksim skaidrībā par visu. Pagaidām nevēlos neko vairāk komentēt, jo video vēl neesmu redzējis."

   

"Zināju, ka puišiem sanācis saķerties,'' teica Žamnovs. "Taču, cik es saprotu, tas bija vasarā. Man zvanīja vairāki draugi un teica, ka mūsējos izprovocēja."

 

Tas izskaidro faktus: Visi ir vieglos kreklos un "govori po russki!".

Starpcitu, Mirastijam un Jablonskim abiem tehnogrebenes. :D Nebrīnīšos, ja kautiņu beidza ar vārdiem "Tu biji labs! Varbūt kādreiz atkārtojam?"

2 0 atbildēt

Beidzot kads normals raksts par Hokeju ...      emotion

1 0 atbildēt

Pedējā video tam violētajā kreklā nepaveicās. Nu nekas toties varēs zīmēties, ka viņu irubīja Jeremy Yablonski. emotion

1 0 atbildēt

Par Ogres spēli tu gan muļķības salēji... Biju blakus kad notika tas incidents ar alu. Alu neviens tīši virsu nelēja, vnk apkrita kaus un pa sienu tekot lejā uzlija Ogres trenerim. Kad treneris sāka mūsu sektoru saukt visos iespējamajos lamuvārdos, tad uz viņa galvas pusi gan lidoja alus :D :D 

 

Tā kā nevajag Liepājas Metalurga fanus apvainot...

0 0 atbildēt

bļe ku prāts ar šitiem kašķi meklēt??? emotion

0 0 atbildēt

BĻE VIņI NEVAR IZRUBĪT VIENS OTRU OMFG unreal

0 0 atbildēt

Nu ja .. tas jau nebus krievu kazas bez kautina.. Tik parasti vini sava starpa kaujas :D

0 0 atbildēt

Yablosnki vs Ivanāns, jūsu prognozes?

0 0 atbildēt

Nja, krievi ir drosmīgi, kad viņu pārsvars ir 10:1!

0 0 atbildēt

Gribetu redzet, ka George Laraque sim seja iedod, varetu but labs skats vai arii Chara. 

0 0 atbildēt

 Čalis chillā izmētāja pacančikus. Par dažiem cilvēkiem vairāk, kam attieksme pret krieviem ir "pozitīva" emotion 100% viņi vakarā ieņirdza par to cik stulbi var būt piedzēruši krievu mužiki emotion

0 0 atbildēt

mormāli izlēdz to :D . pedeja video emotion

0 0 atbildēt

Dievinu to hokejistu! emotion www.hockeyfights.com

0 1 atbildēt
smg avatarssmg

Tas jeblonskis ir lohs , viens ir ka viņs neko citu kā kauties nemak, tas hokeja laukumā vel pieņemami , bet uz ielas bez vajadzības prosta sākt kādu hujarit , ja tā vietā varēja aiziet prom ir diezgan zemiski.Vitjaz vispār banditi.

0 2 atbildēt