local-stats-pixel fb-conv-api

Dinamo zaudē Neftekhimik.8

KHL spēle starp Rīgas Dinamo un Nižņekamskas Neftekhimik, uzvaru pēcspēles metienos svinēja Neftekhimik komanda.

Spēli Dinamo komanda iesāka ļoti pārliecinoši gūstot divus vārtus un izvirzoties vadībā, pirmos vārtus pēc pretinieku aizsargu nesaprašanās guva Frederiks Vargs metot ripu pāri vārtsarga plecam devītniekā (augšējā stūrī), divas minūtes veļāk vārtus guva Sandis Ozoliņš metot precīzi no vārtu priekšas. Vēlāk jau laba iespēja gūt vārtus bija Jānim Spruktam izgājienā viens pret vienu, bet tomēr neizdevās realizēt izgājienu, lai gan pēc tam Karsumam vēl bija iespēja pielabot kļudu bet šoreiz nekā. Jānim tika dota iespēja raidīt soda metienu, bet to viņš nespēja realizēt rezultāts paliek 2:0.Pēc 15 sekundēm pretinieks soda Dinamo un gūst pirmos vārtus vairākumā. Otrais periods atkal sākās ar Dianmo vārtu guvumu Miķelis Rēdlihs realizēja vairākumu, uzlabojot arī Dianmo statistiku vairākumā KHL pašalik 2.vieta. Bet mājinieki atkal soda Dinamo un gūst vārtus vairākumā rezultāts 3:2 par labu Dinamo. Trešais periods nesākās kā pārējie netika gūti nevieni vārti perioda sākumā, bet 52 minūtē Kristaps Sotnieks gūst pirmos vārtus šosezon un Dinamo jau atkal ir komfortablā vadībā 4:2. Bet Dinamo otro spēli pēc kārtas nespēj noturēt uzvaru, Milovzorovs gūva otros vārtus un trešos komandai, bet 91 sekundi pirms pamatlaika beigām vārtus guva Maksism Pestuško izlīdzinot rezultātu 4:4.

Papildlaikā vairāk uzbruka Dinamo spēlētāji, bet vārtus diemžēl neizdevās gūt, pēcspēles metienos vārtos stājās Māris Jučers, bet šoreiz tas neko nelīdzēja Neftekhimik realizēja visus trīs pecspēles metienus, Miķelis Rēdlihs realizēja vienīgo Dinamo pēcspēles metienu, bet tas neglāba Dinamo no zaudējuma 4:5 zaudējums pēcspēles metienos.

46 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

To noteikti nausakālis ieteicis :D

0 0 atbildēt

Ha-ha! emotion

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

Zaudējām, sūdīgi, protams. Tikai nevajag sākt mest savus negatīvos komentus komandas virzienā. īstiem faniem jābūt ar savējiem jebkura iznākuma gadījumā.

Par Dinamo !

0 0 atbildēt
ML avatarsML

Es domāju, ka lielākā kļūda bija laist uz "bullīšiem" Jučeru. Viņš neiesildījies, nevienu metienu nav atvairījis tikko kā no laivas izmests, es uzskatu, ka Holts vismaz vienu "bullīti" būtu atsargājis. emotion

2 2 atbildēt

Spēle visu laiku bija par mums,bet beigās.... un tā jau otro spēli pēc kārtas.. Jučeru noteikti laida tāpēc,jo viņš labi sargāja bullīšos iepriekšējā spēlē un Holts jau bija arī diezgan noguris... bet, lai arī kāds nebūtu rezultāts turpināsim fanot tikai un vienīgi par DINAMO RĪGA.. emotion emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

nez cik grūti bija copy paste tekstu un iemest pāris bildes.

0 1 atbildēt