local-stats-pixel fb-conv-api

Dināmo Rīga šķiras no Bjorna Melīna4

51 4

Melīns KHL regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" sastāvā piedalījās 11 spēlēs, kurās rezultativitātes punktus neguva, nopelnīja 4 soda minūtes un lietderības koeficientu -9.

Vidēji katrā spēlē Zviedrijas hokejists laukumā pavadīja 11 minūtes un 49 sekundes, kopā izdarot 13 metienus un uzvarot 83,3% iemetienu.

Jau iepriekš Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio atklāja, ka nav apmierināts ar Melīna sniegumu. Līdzīgi viņš izteicās arī par Frēdriku Vargu.

1999. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju draftā Melīnu ar kopējo 163. numuru 6. kārtā izvēlējās Ņujorkas ''Islanders''.

Hokejā trenēties viņš sāka HC ''Dalen'' hokeja skolā, bet savu profesionālo karjeru sāka vienā no spēcīgākajiem Zviedrijas klubiem ''HV71'', kur sākumā spēlēja junioru komandā, bet pieaugušo komandā Zviedrijas Elites sērijas čempionātā debitēja 18 gadu vecumā.

Iepriekšējo sezonu Melīns iesāka Ņižņekamskas ''Ņeftehimik'' sastāvā KHL - 14 spēles (3 vārti un 2 piespēles), taču jau novembrī kopā ar vēl vienu zviedru leģionāru Fernholmu tika atbrīvoti, un sezonu viņš pabeidza Šveices spēcīgākās līgas NLA klubā ''Gottéron'', kur kopā 23 spēlēs guva 10 vārtus un atdeva 6 rezultatīvas piespēles.

Zviedrijas izlases sastāvā viņš 2006. gadā Rīgā kļuva par pasaules čempionu (6 spēles, 2 rezultatīvas piespēles), kas pagaidām ir vienīgais oficiālais turnīrs savas valstsvienības formā.

Taču Melīns Zviedrijas izlases sastāvā ir piedalījies arī 48 pārbaudes spēlēs (4 vārti un 15 piespēles), kā arī savulaik piedalījies pasaules čempionātos Zviedrijas U-18 un U-20 izlases sastāvos.

Manuprāt Melīns spēlēja ļoti labi un nebija nekāda jēga viņu atlaist!

51 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

žēl pusis sevi vēl kārtīgi nepierādija. Novēlu veiksmi viņam citā klubā. emotion

8 1 atbildēt

Čalim šogad neiet, zaudēja arī labu draugu aviokatastrofa un tgd tiek atlaists, bet iemetienos čalis labi rukā 87.3 % uzvarēti

5 0 atbildēt

Nepierādīja sevi,bet cerams ,ka aizstās viņu kāds ,kas to spēs izdarīt.

1 0 atbildēt

jā patiešām žēl puiša gan jau velāk sevi pierādītu

1 0 atbildēt