local-stats-pixel fb-conv-api

2012. gada KHL Zvaigžņu spēle5

98 0

Šī Zvaigžņu spēle ieies vēsturē! Visas spožākās Kontinentālās Hokeja Līgas zvaigznes mirdzēs tieši Rīgas sirdī - Arēnā Rīga. Protams, pārbāztas tribīnes, daudz vārtu un daudz kuriozu situāciju.











98 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Srry vecīt.. Ideāls raksts !

2 0 atbildēt

VISLABAAKAIS raksts spokos:) +++++++++++

1 0 atbildēt

Ceram , ka ozo all star komanda uvarēs un cerams , ka ozoliņam būs labi mainās partneri .

1 0 atbildēt

Izklausās, ka nezināji, kāds Ozoliņš bija jaunībā :)  Es tur nekļūdījos, Ozoliņš tiešām ir aizvadījis 7 NHL Visu zvaigžņu spēles, turklāt viņš būdams aizsargs sezonā reiz nopelnīja 68 punktus (NHL) un ir pāris reižu arī guvis Hat-Trick NHL laukumā. Tas pat nav viss. Ozo bija zvaigzne, patīkami, ka viņš spēlē Latvijas klubā.

0 0 atbildēt

Man rakstā neliela šmuce sanāca, kapteinis KHL sākumā varēja izvēlēties maiņas partnerus!

Tagad Ozoliņa maiņas partnerus būs jāiebalso, iepriekš tika iebalsoti Ozoliņš un Hosa, bet Znaroku un Dārziņu izraudzījās KHL vadība. Ja latvieši saņemsies, tad būs vēl kāds rīdzinieks. Iepriekš balsot varēja reizi dienaktī (katru dienu), viss aktīvākie līdz šim bijuši omskieši, kuri balso par savējiem ļoti daudz, labi, ka viņi balsos par Fjodorova komandu.

Sistēmu es esmu aizmirsis, bet apmēram bija tā: Pirmā maiņa tiek iebalsotoa, otro maiņu izvēlas KHL vadība, bet trešo žurnālisti - ceturtās maiņas nav. Tomēr laiks rādīs, vai atkal būs kas jauns izdomāts.

0 0 atbildēt