local-stats-pixel fb-conv-api

Zīmējums55

928 3

Čaāāāuuu!

Mērķis ir pēc iespējas fotorealistiskāk, saglabājot zīmuļa klātesamību, lai var pateikt, ka ir zīmēts. Protams, daudz vēl jātrennējas, jo pie sīkumiem vēl jāstrādā.

928 3 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

To laikam zīmēja Lāsma emotion

71 0 atbildēt

Nu visu cieņu ! 

Perfekts darbs ! emotion

28 1 atbildēt

un man ir problēmas pat stabiņcilvēciņu uzzīmēt. :D

22 0 atbildēt

Tieši tā , Meitene ar talantu ;) 

Tā tik turēt . :)

18 0 atbildēt

Zinat kas tas ir? ZĪMĒJUMS, bet perfekts darbs, + no manis ja vareetu es vairaakas reizes saspiestu plusinjus

10 0 atbildēt

Īsts mākslas darbs! Talants spraucas pa visām malām...Par zīmēšanu pēc pasūtījuma...mani tas interesē nedaudz vairāk...emotion

9 1 atbildēt

Mīļie tautieši, izbaudam šos mākslinieces darbus, jo ej nu sazin, kad kāda cita ko tādu publicēs. Un vispār jautājums, nevis kad kāda cita publicēs, bet gan kad kāda cita ko tādu spēs paveikt. emotion

7 0 atbildēt

Talants ir neapsaubami, intresanti ka tas nak dazados vecima posmos.... Tas ir paranormalas spejas, tev tas ir izsteka redze un atmina kas repruduce tevis redzeto 500x labak neka es.

Cilvekiem tadas ir, tas gul jo ka neka mes esam noslepums pat pasiem sev! Piekritat???

Tad ludzu uzrakstiet kads man ko makat, es izveidosu rakstu ar aprakstu, un viedokli ko saskatu, bet tas taa... Japelna ziniet kas ir???? Atzina no citiem caur labiem un motivejosiem darbiem, jo piemeram tu tagad iedvesmas pilns meginasi zimet, tad ludzu tu radi kaut ko jaunu, neapzinoties cilveks dara ko jau darijis pagatne, tikai attieciga laika un attistibas cela to visu ir tikai Upgreidojis... Ludzu esiet talantigi un zimejat vairak. Es gipstu redzot so darbu, fantastisks... Emociju gammas verts un lielas atzinas ari verts darbs! Jo katram ir savadaks talants. Tev tas ir un bus! Turpini! +++++++++++++++++++++++++++ tev pienakas X10 pakape!

5 0 atbildēt

Tev ir talants!emotion

5 0 atbildēt

super. :) 

4 0 atbildēt

Mani stickmeni nestāv  līdzās 

4 0 atbildēt

Es pati zīmēju un gleznoju zirgus, arī pēc pasutījuma. Tāpēc perfekti zinu, cik milzīgai jābūt pacietībai, lai attainotu katru sīkāko detaļu! Un cik lielai jābūt vēlmei radīt šādu darbu! Tiešām fantastisks darbs! Novērtēju to kā cilvēks, kas pats darbojas šajā jomā.

4 0 atbildēt

Šeit ir redzams vienreizējs talants emotion

4 0 atbildēt

Jūtos kā talantīgs kartupelisemotion

3 0 atbildēt

nu,ko ,admini - vajadzētu uzcept konkursiņu? visiem, kas šādi portretus māk bliezt - varētu noteikumos minēt kādu konkrētu personu/ slavenību  - būtu jāiesūta bilžas ar zīmējuma stadijām - kā šajā gadījumā :) tikai klāt likt spoku niku,nevis vārdu - tikai šādu konkursu vajag mēnesi iepriekš izsludināt - ar nedēļu nepietiktu - ne jau visiem ir laiks vienā reizē piesēsties un pabeigt :)

3 0 atbildēt

Lāsma G.?

Zīmējums lielisks :)

3 0 atbildēt

Labs kompliments bija laikam taads, ka es gribu beernu no tevis!

3 0 atbildēt

Super emotion

3 0 atbildēt

That skill though..

3 0 atbildēt

Es zināju, es jutu, jau pēc pirmajie zīmuļa vilcieniem, ka tas būs VIŅŠ !

2 0 atbildēt