local-stats-pixel fb-conv-api

Zīmējumi nr 26

90 1

mans otrais raksts ar maniem zīmējumiem. ceru ka patiks ;)* es cenšos ar katru zīmējumu pilnveidoties. dažreiz sanāk dažreiz galīgi nofeiloju..haha

Reklāma
90 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Uz acu uzmetienu atradu tikai 2 lietas, kur piesieties - pirmajā galva un kakls izskatās par resnu un otrajā viņa izskatāsdīvaini īsa - kaut kas nav ar kāju garuma proporcijām. 

BET TALANTS VISNOTAĻ IR !!! emotion Prieks, ka tev tik labi sanāk 

7 0 atbildēt
Man patika tā pīpējošā sieviete
3 0 atbildēt

Ir okey!!

2 0 atbildēt

Vienīgasi darbs kas rejāli piesaista ir 5. tur ir labi izmantotas proporcijas un optiskā ilūzija.. par tuvumu attālumu.. Pārējās ir viduvējas. Kaut vai tajā pašā 3. vai 4. pievērs uzmanību vairāk cilvēka sejas krunciņām un sīkumiem.. Un ja taisi matus tad izkrāso kārtīgi.. + ieteiktu varbūt izvairīties no attēlu krāsošanas ar krāsainajiem zīmuļiem un labāk apgūt melnbalto stilu.. + rūtiņu lapiņas... iznīcini.. un nopērc kārtīgu zīmēšanas grāmatiņu.. tādas pārdod pa 1 vai 2 Ls.. 2. darbs.. smuki jau ir uztaisīts bet proporcijas pilnībā nav.. pastudē mazliet varbūt skicēšanā cilvēku ķermeņa uzbūvi un patrennējiez zīmēt  kaut vai pēc piemēram anatomiski pareizāk.  1. darbs... kakls ir par lielu un galva ar, bet ir grūti uztvert pareizas proporcijas ja grib zīmēt galvu tā paceltu tādā lenķī,.. toties man patīk kā tu pirkstus taisi.. tīri labi izdodas :) + par rakstu..turpini censties. 

1 0 atbildēt

1. Tiešām nofeiloji...Pamācies sejas zīmet/ēnot...yūtūbe pilna ar pamācībām.

0 2 atbildēt