local-stats-pixel fb-conv-api

Vienalga32

687 5

Vai zini, to burvju vārdiņu „vienalga”? Jā, ar šo vārdu uz lūpām dzīvot ir tik vienkārši. Ļoti iespējams, ka Tu man nepiekritīsi, bet runa jau nav tikai par absolūtu pohujismu pret visu pasauli, bet gan par to, kā iemācīties būt atšķirīgam, nebaidīties riskēt un nedomāt par to, ko teiks citi.

687 5 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Pozitīvi, man patika! Protams, mūsu sabiedrība ir ļoti demotivējoša ar kritiķiem un gauduļiem. Bet kā saka-nekaunīgajiem pieder pasaule. Pietam mums patīk nekaunīgie, un mēs tiem palīdzam izsisties augstāk!

46 0 atbildēt

hell yeah emotion

27 0 atbildēt

Ideāls raksts. emotion

10 0 atbildēt

Ārā ahuns putenis!

8 2 atbildēt

ehh, manis pēdējā laikā tā vien malta tēma, gan uz papīra, gan galvā! fcuk, I loved it! bet man besīgākais ir tas,  ka nesanāk atrast to brīdi, to klikšķi, to - piekāst, es  darīšu pa savam! iekšā ir, bet ārā nenāk, bail) bet ir, ir jāmēģina un jādzīvo ar šo domu gan prātā, gan sirdī! man ļoti patikās tavs raksts, paldies)

3 0 atbildēt

Balta patiesība! Vismaz es nedaudz aizdomājos, bet NOTEIKTI ir kāds kurš pavīpsnās un turpinās sēdēt pie datora ar domu ka viss notiek pats no sevis!! trekns pluss rakstam un Tev!!!

3 0 atbildēt

Apbrinoju shos cilvekus, tiesham tas krit uz nerviem , to ka esmu savadāks un man ir savadāka dzīve nekā citiem, lai tač skrien ieskrieties. Lai skatās uz sevim un runā par sevi nevis par mums atšķīrīgajiem cilvēkiem ka tur bija tajā anektdōte - Tu smejies ka esmu atšķīrīgs, es smejos par jums to ka jūs visi esat vienādi.  TRUE. bet tā ir taisnība. 

2 0 atbildēt

Ļoti liels pluss! Respekts autoram! Vajag vairāk cilvēku ar šādu domāšanu, kas dara, kā tīk un uzspļauj pelēkajai, murkšķošajai masai. It īpaši Latvijas sabiedrībā, kur pietiek tikai nedaudz iziet ārpus sabiedrības nospraustajiem rāmjiem un tu momentā esi slims un nenormāls.

1 0 atbildēt

Milzīgs + par rakstu!

Pati esmu cilvēks, kurš ikdienā izskata un savu uzskatu dēļ tiek apveltīts ar nesapratnes pilniem skatieniem. Tad rodas jautājums: kurš ir izdomājis tos stulbos "sabiedrības likumus"? Kur ir teikts tas kā kuram jāizskatās, ko kurš drīkst klausīties, domāt un kurš ne? Ir tik nožēlojami, ka cilvēki tiek šķiroti izskata, mūzikas gaumes utt. dēļ un tie, kuri ar kaut ko atšķiras no pelēkās masas, uzreiz tiek uzlūkoti kā kaut kādi trakie. Nožēlojami, ka dzīvojam pasaulē, kurā, ja vēlies tikt pieņemts kaut kādā nezināmā "sabiedrībā", tad jāizskatās kā visiem, jāizturas kā visiem - tā teikt, ne ar ko neatšķiries, neizlec no bara un būsi pieņemts!

1 0 atbildēt

Sasodīti pozitīvs raksts! "Vienmēr dzīvē tiecies pēc mēness,  ja arī Tu to nesasniegsi, Tu paliksi starp zvaigznēm!"... man uzreiz parādījās motivācija gribasspēks. Es jau veselu nedēļu "slinkoju" un atlieku visu uz "ai! vēlāk", bet jūtu, ka tas viss mainīsies. Paldies Tev... autor.

1 0 atbildēt
man patika ;) +
1 0 atbildēt

mana dzīve....

vnk neinteresē apkārtējo viedoklis dzīvoju priekš sewis ..un ?? emotion

1 0 atbildēt

Pareizā attieksme, vajadzīga tikai drosme uzdrīkstēties būt tādam kāds esi!

1 0 atbildēt

oh. liekas, ka tev raksturs un uzskati tiešī tādi paši kā man

prieks, ka ir vēl tādu cīnītāju :)

0 0 atbildēt

Vairāk tādu iedvesmotāju,kā Tu, mans draugs. :)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

PIE FAVORĪTIEM!

0 0 atbildēt

super raksts.

tiešām pozitīvak liek paskatīties uz apkārt esošoemotion

0 0 atbildēt

Sen daru ko vēlos :) un man POHUJ emotion

0 0 atbildēt

vienalga. atbilde uz daudziem jautājumiem

0 0 atbildēt