local-stats-pixel fb-conv-api

Vēlies greznu dzīvi? Appreci arābu!25

110 22

Sievietes esot atklājušas, ka tā ir īstā laimes atslēga -apprecēt arābu!

« 1  2  3 »
110 22 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Šis raksts ir tik tukšs un bezsaturīgs tik daudzās nozīmēs, ka esmu pārliecināts, ka to pašu var teikt par šī raksta autores galvu. No offence.

Kāds ir stāsta vēstījums? Kas tās par čurku bildēm, nesaistītas ar tematu, kura faktiski nav?

2. klašu izglītība ir nesasniedzama?

23 0 atbildēt

ja smadzenes nestrada, tad ar kajstarpi maizei japelna.

12 0 atbildēt

Man visu mūžu tieši ir bijis šausmīgi žēl sieviešu, kas dzīvo kopā ar arābiem.

8 0 atbildēt

Tādu "bullshit" komentāros pirmo reizi redzu, goda vārds. Neviens no jums nav saticis arābu. Man ir pāris pazīstami čaļi no Dubajas, ar vienu no tiem spēlējam kopā katru dienu. No sākuma visi arī smējās, jautāja cik viņam sievu, utt. Viņš atbildēja, ka tieši tāpat kā citi cilvēki vienkārši gribēja būt laimīgs un viņam pilnībā pietiek ar vienu sievu, kas viņu mīl. Visi cilvēki ir vienādi. Varbūt kādam tur arī ir desmit sievas (lai gan par tādiem nemaz dzirdējusi neesmu), bet ja Latvijā atļautu šādas laulības, būtu tieši tāpat. Tam, kuram sajēgas nav, būtu 20 sievas (kuras vēl pie tam ubagotu, arābiem pēc likuma visām sievām jābūt paēdušām un nodrošinātām), tam, kas prot mīlēt un cienīt - būtu viena vienīgā.

Vienkārši nevajag runāt par to, par ko nav sajēgas.

12 5 atbildēt

Kaut kā tā doma tomēr nevilina emotion

6 0 atbildēt

ev1tinj, tu mani biedē

5 0 atbildēt

Varu piekrist, ka arābiem sievas jānodrošina, bet neaizmirstiet, ka, ja viņam jūs apniksiet vai kādi liksies, ka esat izturējušās sievas necienīgi, tad jūs kā minimums viņš var noslānīt vai citādi smagi fiziski ietekmēt. Un viņam par to nebūs nekas! Jo vīrietis tajā reliģijā stāv augstāk par sievieti.

4 0 atbildēt

Arābi jau nav slikti cilvēki, kas par to, ka pāris grupējumi ir veikuši atentātus ar spridzekļiem, tie ir labi ja 0.000001 daļa no visiem iedzīvotājiem. Dubaja ir dārga pilsēta ar to, ka tur var teikt katram pieder kāda naftas atradne.

- Daudzas sievietes nesūdzās par to, ka staigā tajos apmetņos, viņas vienkārši uzskata, ka vīrietiem ir jāredz iekšējais skaistums, nevis kā mūsdienās visām 10dīgajām meitenēm šorti/svārki 10 CM gari.

3 0 atbildēt

Un tad dzīvot "zelta būrītī" un netikt ārā. Nē, paldies!

3 0 atbildēt

Aha kljusti arabam par 28 sievu emotion staiga svizdama melna paltraka pie 30 gradiem emotion un esi vinjam kalpones vieta emotion sakot ar kaju mazgasanu, beidzot sasvidusu k***i emotion neesmu skaugis neskauzu emotion Tik nez kapec daudzas velak nozelo, bet vala tikt nevar emotion

3 0 atbildēt
Jā ideja laba, tikai es diemžēl neesmu sieviete un arābs arī 😯
2 0 atbildēt

manai kaimiņienei meita apprecējās ar arābu.tā par dzīvi nesūdzās,tik viņš šai lika izsviest visas lietas,ko iepriekšējais jobčiks bij pircis.nu vēl tāda problēma,ka kauns ar viņu pastaigā viņai ir iziet,bet kaut kā jāpacieš,jo kurva bagāts!emotion

1 0 atbildēt

Ev1ta,ceru ,ka tā ir tava persnonībā pieredz ,jo katram cilvēkam mēdz gadfīties dažādi cilvēki  un nevar pateikt  kāds viņs būs...

0 0 atbildēt

Man nepatīk arābi, jo viņu zeme ir smukāka nekā mūsu pārapdzīvotā zeme.

0 0 atbildēt

Nauda ir laba lieta, bet diemžēl cilvēkam ir tāda vājība, kas mūs padara par homo sapiens un palīdz mums attīstīties ātrāk kā citiem radījumiem. Tā ir mūžīgā neapmerinātība ar to, kas mums ir un tiekšānās pēc kaut kā aizvien lielāka. Jo tev būs vairāk naudas, jo tu gribēsi aizvien lielākus un nereālākus mērķus sasniegt, kas var novest pie diezgan lielas krīzes dzīvē. 

Labākais variants ir dzīvot tā lai nauda pietiek dzīves pamata lietām, respektīvi mazliet labāk kā dzīvo vidējais Latvijas iedzīvotājs. 

0 0 atbildēt

Autoram - kas kuram tuvāks. Good thing you don't need to be pretty to be an whore. 

0 0 atbildēt

Nevaru nepiekrist emotion

0 0 atbildēt