local-stats-pixel fb-conv-api

Tev patīk pārkāpt likumus?27

Cik bieži Tu pārkāp noteikumus vai noteiktās prasības? Nav jābūt noziedzniekam, lai to darītu, jo īstenībā, ja tā padomā, mēs to darām visu laiku – piemēram, iešana pa zāli; sarkanās gaismas šķērsošana krustojumos, jo mēs taču steidzamies, mašīnas nebrauc un gaidīt zaļo signālu kaut kā negribas, vai ne?!.. ielas šķērsošana tam nepiemērotās vietās, jo līdz luksoforam taču ir tik tālu; skaļas mūzikas slēgšana vēlās naktīs, tādējādi traucējot kaimiņus, uz kinoteātri vai teātri iešana ar savu ēdienu un dzērienu, kas nav atļauts.. ..un tā var turpināt vēl un vēl, pieminot ikdienas sīkumus, kuru darbība patiesībā nemaz nav atļauta.Tie, kuriem ir bērni, šo noteikti sapratīs, spriežot pēc savējiem, bet tie, kuriem nav, iespējams to zina, novērojot no malas – bērni bieži vien speciāli dara to, ko vecāki saka nedarīt, piemēram, ja vecāki saka apiet peļķi, viņiem noteikti jāiziet tai cauri un pie reizes vēl pa to jāpalēkā. Vai arī bērni uzreiz sāks spēlēties ar to rotaļlietu, kuru paprasījis cits bērns – pašam nevajadzēja, bet ja citam vajag, tad speciāli par spīti jāsāk pašam spēlēties. Laikam ejot mazais bērns mācās pareizās uzvedības normas un klausīties citos, vairāk nelēkājot pa peļķēm tikai tāpēc, ka vecāki teica to nedarīt. Ar laiku bērns sāk darīt to, ko no viņa gaida.. bet varētu tā mākslinieciski pateikt, ka katrā pieaugušajā joprojām dzīvo šis „mazais bērns”, kurš vēlas pārkāpt noteikumus, nav svarīgi, ka šie noteikumi ir konkrētajā situācijā nebūtiski.

Dodu ieskatu cilvēku bildēs, kuri speciāli izdarīja tā, kā nav ļauts. Es ticu, ka, ja ne katram, tad lielākai daļai pašiem ir kolekcija vai vismaz viena sava tāda tipa bilde, jo jāatdzīstas, ka man ir, jā. :D

1021 5 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

bieži..

bet tam nav nozīmes, ja to neviens nekonstatē emotion tas ir kvantu fenomens - ja tu ko neredzi, tad tas var arī neeksistēt. tātad var teikt, ka nekad nepārkāpju likumus, jo neviens to neredz.

15 1 atbildēt

Cilvēka izdomātie likumi ir paredzēti sabiedrības organizēšanai. Jo intelektuālāka sociālā vide, jo kodeksi sakarīgāki, tupāka - tad jāsamierinās ar bulšitu. Pedantiska paklausība likuma burtam un paļaušanās, ka tā darīs visi - kurss uz Tvaika ielu. Urliska ignorēšana - čoks. Izvēloties vidusceļu pastāv iespējamība izvairīties no šīm draudzīgajām iestādēm. Ja ļoti vajag vai gribas ignorēt kādu pantu, vispirms padomāju ar kādu mērķi tas ir sacerēts un kādas izredzes ir izpildvarai mani pieķert.

11 0 atbildēt

  Ievērotu un izpildīt pilnībā visus likumus un noteikumus nu nav iespējams.Es  tad būtu sajucis prātā vai jau zem smiltīm.

10 1 atbildēt

Es vienreiz piekakāju bikses policijas iecirknī, bet likumu gan neesmu pārkāpis, kas ir tas ir.

7 0 atbildēt
Es sev zināmi nepārkāpu likums. Bet zemapziņā, iespējams ka, pārkāpju.
5 0 atbildēt

THUG LIFE.

6 1 atbildēt

Protams, it sevišķi ikdienas sīkumos. Taču  cenšos piedomāt.

3 0 atbildēt

Nav jau vairs 12it gadi emotion

3 0 atbildēt
Who cuts onion with knife for cheese?
3 0 atbildēt

That's so gangsta emotion

3 0 atbildēt

Nenest savu pārtiku ķinītī arī drošībai, jeb tomēr lielākai peļņai domāts?

Lai nu kā, bet bildītes labas.

3 0 atbildēt
yolo emotion
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Jo dzīvojam vienreiz emotion

2 0 atbildēt

motivācija, lai pārkāptu likumus emotion

1 0 atbildēt

Notiekumi ir domāti lai tos pārkāptu un kāda maciņš paliktu biezāks, fuck the police emotion

4 3 atbildēt
😀😁😂
0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt