local-stats-pixel fb-conv-api

Sirdi plosošas bildes!!23

Karaspēks jeb karaspēka vienības veido kareivju grupas, savukārt kareivis jeb, mums pazīstamākā vārdā saucamais, karavīrs līdz divdesmitā gadsimta vidum bija militārpersona, kas dienēja valsts regulārajā armijā. Vēlāk, jau divdesmita gadsimta otrajā pusē visapkārt izplata vārds "karšs", jo mēs tacu zinam, kas un kur notika pēc divdesmitā gadsimta otrās puses, līdz ar to, izplatoties jēdzienam "karš", karavīrus sāka saukt par kaujiniekiem. Ļoti pašsaprotams apzīmejums - ja Tu ej karā, Tu iesaistie skaujā, ja Tu iesaisties kaujā, Tu kaujies, ja Tu kaujies, Tu esi kaujinieks. Bet tā kā šie kaujinieki devās karā, sarunvaloda viņus sauca par karavīriem. Pēc Nacionāliem Bruņotajiem spēkiem, karavīru pienākums ir aizsargāt svau valsti, palīdzēt nelaimē nonakušajiem un pildīt komandieru pavēles un rīkojumus. Neapšaubāmi, viņu pienākums ir arī ievērot visas likumos un reglamentos noteiktās prasības. Viens no karavīru pienākumiem ir arī sekot līdzi savam ārējam izskatam un fiziskai sagatavotībai. Karavīriem ir arī ar svau izskatu jāveicina sabiedrības uzticību sev, karavīram!

Karavīrs karā, pateicoties savai sagatavotībai, karā ir bezbailīgs un spēcīgs, izturīgs un bez kompromisiem! Jo galu galā tas ir jautājums uz dzīvību un nāvi - uzvaru un zaudi. Bet lai arī cik ļoti cilvēks būtu fiziski un emocionali spēcīgs un izturīgs, arī paša stingrākā karavīra sirdī vienmēr atradīsies vieta maigumam, mīļumam un siltumam. Šajā rakstā piedāvāju jums bilde,s kurās karavīri ir iemūžināti ar viņu četrkājainajiem draugiem, parādod karavīru cilvēciskās un mīļuma izpausmes.

793 13 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

man vienmēr žēl dzīvnieciņu..

27 1 atbildēt

Eu, nu šitie ūdeņainie ievadi, lai tikai raksts skaitītos kā oriģinālraksts, un salkanie virsraksti jau kļūst nožēlojami.  emotion Es domāju, ka tu esi spējīga uz kaut ko labāku.

P.s. Kā arī automātisks pozitīvs balsojums no administrācijas....

19 5 atbildēt

smukas bildītes.

1. rindkopa liek domāt, ka ne tās rakstītājs, ne lasītājs vairs nesaprot, kas ir kareivis, kas - karavīrs un kas -  kaujinieks. Piem., kas ir zemessargi vai revolucionāri, kas piedalās kaujās, vai kara transportlidmašīnu apkalpe?  Bet pozitīvi, ka ir mēģināts izdomāt saviem spēkiem.

6 0 atbildēt

GRIBU PIEBILST. graugiem.lv izrausiju rakstu par 'suns palika bez kepas' tas ir ļoti maigi izsacīts. Stāstu nolasija sāku raudāt konkrēti,iedomājieties,ka sunītim nogriež kepu un iesviež to udenī no tilta,no liela augstuma. Pats suņuks atstāts mokāmies uz asfalta...

6 0 atbildēt

Arī dzīvnieks nav vienaldzīgs pret maigumu.

3 0 atbildēt

tu koooooo joko vai? emotion

da jebkurs sitoz zverus pabarotu!

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

emotion 0 emotions. most soldiers are totaly brainwashed douchebags.

šoreizi piekrītu Moonwalkeram. emotion

2 2 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

nesaplosīja man sirdi, sorry.

neesu nekāds dzīvnieku nīdējs, bet pret savu sugu(cilvēkiem) jūtu daudz lielāku žēlumu

0 4 atbildēt