local-stats-pixel fb-conv-api

Piecas pilsētas, kuras jūs negribētu apmeklēt23

244 1

Internetā ļoti bieži ir aprakstītas vietas, kuras gandrīz visi gribētu apmeklēt. Vietas, kur gaiss ir tīrs un  ūdens dzidrs, vai vietas, kur ir apskatāmi daudzi arhitektūras pieminekļi. Kopumā ir daudz tādu vietu, kuras gandrīz jebkurš cilvēks gribētu apmeklēt. Bet raksts nebūs par to, šeit aprakstīšu piecas briesmīgākās tūristu vietas. Šeit būs parakstītas visšausmīgākās tūristu pilsētas. Visas atšķiras viena no otras, bet ir viena kopīga lieta - tās ir patiešām briesmīgs.

Honforda Tā ir neliela pilsēta, kurā dzīvoja galvenokārt lauksaimnieki. Tā atrodas Vašingtonas štatā, ASV. Hanforda šodien ir evakuēta no gandrīz visiem iedzīvotājiem, jo tajā ir ļoti liels daudzums radioaktīvo atkritumu. Šis ir rezultāts, ko atstājis ''Aukstais karš'' ar Padomju Savienību.Kopš tā laika Hanford pilsētā ir vairāk nekā  1204 kubikmetri radioaktīvo atkritumu.
Šī summa ir aptuveni divas trešdaļas no radioaktīvo atkritumu skaita, kas sastopami. Amerikas Savienotajās Valstīs. Lai vai kā, Henford ir visvairāk piesārņoto vieta ASV.

Dzeržinska Pilsēta atrodas Krievija. Šī pilsēta atrodas 400 kilometrus no Maskavas uz Oka upes pusi.  Dzeržinskā dzīvo 250 tūkstoši cilvēku, un pati pilsēta ir galvenais centrs ķīmisko vielu ražošanā visā Krievijas Federācijā. Šeit tiek ražots amonjaks, mēslošanas līdzekļi, herbicīdi. 2008.gadā, Dzeržinska bija 38 lieli rūpniecības uzņēmumi.
Dzeržinska ir atzīta par vienu no piesārņotākajām pilsētām pasaulē, kas nozīmē, ka ir vēl bīstamāka cilvēkiem, nekā Černobiļa. Pat ūdeni ir šeit dzert ir ļoti bīstami.
Dzīves ilgums ir viszemākais visā Krievijā. Vīriešiem, dzīves ilgums ir 42 gadi, sievietēm - 47 gadi. Pilsēta ir slēgta tūristiem.

Dharavi  Vēl viena briesmīga pilsēta, kas atrodas netālu no Mumbai, Indijā. Pilsētu va nosaukt par vienu lielu graustu. . Jā, grausti nav kāda īpaša joma tā ir visa pilsēta.
Šeit ir problēmas ar visu - ūdeni, pārtiku un darbu. Caur pilsētu plūst upe My Tho, ko  vietējie iedzīvotāji
izmanto par valsts tualeti. Un šo publisko tualeti tur izmanto gandrīz 1500 cilvēku, vairākas reizes dienā.
Vispār, nav ''labākās vieta'', kur palikt.

Linfit Vēl viena rūpniecības pilsēta, kas atrodas Ķīnā. Šeit ir koncentrētas tērauda un dzelzs rūpnīcas. Iedzīvotāji šajā pilsētā lieto speciālas maskas, lai aizsargātu savu elpceļus. Dažkārt gaisa piesārņojuma līmenis ir tik augsts, ka tu nevari redzēt savu izstieptu roku. Šī vieta ir salīdzināma ar kodolenerģijas un holokausta epicentru, daži no piesārņojuma kritērijiem, šeit ir ir tuvu katastrofas robežai.. Un tajā pašā laikā tur dzīvoja 4 miljoni cilvēku.
Līdz šim Ķīnas valdības mēģinājumi kaut ko mainīt neizraisīta ievērojamus rezultātu. Cilvēku dzīves ilgums ir daudz mazāks nekā visā Ķīnā kopumā.

Mogadishu Šī pilsēta ir lielākā Somālijā. Šei nepastāv jēdziens "noziedzības līmenis". Pilsētas ūdeņos ir izliets ļoti liels daudzums radioaktīvo atkritumu un netikai pilsēta pati ir viena liela atkritumu izgāztuve.
 2008. gadā tika ziņots, ka pilsētu ir atstājši puse no iedzīvotāju skaita. 

244 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

nozelojami. Principa pasham vietam nav ne vainas vnk pashi cilveki dirsh kur ed un gulj.

7 0 atbildēt

paši cilvēki jau pie tā tik ir vainojami..

6 0 atbildēt

Man izskatās pēc google tulkotāja emotion

" Pat ūdens ir šeit dzert ir ļoti bīstami. "

5 0 atbildēt

nabaga daba ...

5 0 atbildēt

ehhhhhhhhhhh tie cilveeki...visu tik piesaarnjo

4 0 atbildēt

šīs pilsētas sev neizvēlējās tādu likteni...

4 0 atbildēt

Nu kam tagad viegli?.... :)

3 0 atbildēt

+

2 0 atbildēt

patiešām,5 brīnišķīgi briesmīgas vietas.foršs raksts+

2 0 atbildēt

Sūdīgi viņiem :)

1 0 atbildēt

labs raksts.

1 0 atbildēt

Sandijs Semjonovs no karstajiem punktiem pat ganjau aprautos! :D

0 0 atbildēt

nu cik var? :/

0 0 atbildēt

Rakstam ++++

Tās pilsētas cūkas vien noteikti dzīvo, nu tajā Mogadishu it ipashi.

0 0 atbildēt

Forš raksts ++  :)

0 0 atbildēt

mja.. +

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Dzeržinskā netika filmēts Obituary klips "Don't care"?

0 0 atbildēt

ēh cilvēki emotion

0 0 atbildēt

nu patieshaam

0 0 atbildēt