local-stats-pixel fb-conv-api

LG Optimus L9150

Tā nu sagribējas trubu pa lēto ar samērā labām iekšām .Tā nu krita izvēle uz šo LG Optimus L9 sērijas modeli.Jā daudzi tūliņ teiks -vajadzēja ņemt Samsung S3,iPhone 4,vai HTC .Teikšu jums tā šī ir mana izvēle un man ar viņu jadarbojas. Es domaju par 183.Ls ir labs telefons ar labu bateriju un labu iekšu.

p.s šo rakstu taisu lai kādam būtu interesanti ko pajautat par šo telefonu.Un protams 10% pablatot arī kurš gan ta nedarītu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
554 32 150 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 150

0/2000

skatos uz tavējo un priecājos par savējo :D bet pluss tāpat - gadžetrakstiem būt!

63 1 atbildēt

Tā  vien palasot šķiet ,ka visi mums te ir Latviešu valodas speciālisti un skolotāji , kuriem ir diploms , lai varētu citus labot...

Šķiet telefons savai cenai atbilstoš un tie kas saka , ka baterija smārtfoniem ir sūdīga , tad man rodas jautājums , jūs bl** akmens laikmetā dzīvojat, ka nav kur uzlādēt?

45 7 atbildēt

Aizdedzināji dzīvokli, lai ugunsdzēsēju mašīnu var nobildēt?

35 1 atbildēt

Pats arī lietoju šo telefonu. Neko sliktu par šo telefonu nevaru pateikt. Visu dienu var nospaidīt telefonu līdz beidzas baterija. 

20 1 atbildēt

Tas ir forshi ka ir vel cilvēki kas liek tādus rakstus ++ no manis 

19 0 atbildēt

uz tačskrīniem iesaku uzlikt aizsargplēvi. maksā ap 3 latiem.man tāda plēve ir un pagaidām mans telefons tur ilgāk neka pazīstmo tačskrīni :D

11 1 atbildēt

pirms pus otra gada nopirktu LG optimus 2x - im so sorry, LG - lifes bad. es nekad vairs nepirkšu LG skārienjūtīgo telefonu, vai vispār kādu no LG telefoniem, lai ražo savus ledusskapjus, kuri viņiem sanāk, un neliet telefonu biznesā.

priekš 180 latiem labs telefons, bet nu, LG ir un paliek LG.. jau kad pirktu, biji skeptiski noskaņots, gadu man patika, viss strādāja, kad vienā dienā izdega skaļruņi, pēctam garantijā tika mainīta pamatplate, un lieli LMT meistari kameru nepievienoja telefonam - vēl pagāja mēnesis garantijā.. Pats Android 2.4.3, vai kkas tāds, kurš nāk komplektā, ir pilnīgs sūds, pēc 2 mēnešiem jau sāk crashoties, un updates labāk vispār nelikt, sajūta, kā spaidot Nokia N9.

lai nu kā, man nepatīk LG tīri no pieredzes, bet veiksmi. vismaz telefoni ir diezgan izturīgi, mans ir pārcietis daudz kritienu uz kantēm, betoniem, ar ekrānu uz leju / augšu un sazin vēl kā, vizuālu defektu nav, ekrāns vietā, vienīgi tik cik stūri apbersti.

veiksmi ar telefonu, lieto saudzīgi.

11 1 atbildēt

nevis telefons bet televizors emotion

10 1 atbildēt

Tu par to LG Jelly Bean update nesapriecājies, viņi pa 2 gadiem knapi izspieduši ICS ~2 telefoniem(izņemot Korejā, bet tas cits stāsts). Pašam šitā bezdarbība apnika un savu LG E-730 iepriekšējā nedēļā no Android 2.3.7 pārinstalēju uz Android Cyanogenmod 4.0.4 un neko nenožēloju.

P.S. Tās LG austiņas nav sūdi, tīri normālas.

7 0 atbildēt
JR avatarsJR

Lietojo tieši tādu pašu telefonu,tikai baltā krāsā. Neko sliktu nevar pateikt,ātrums apmierina,interfeiss arī,vienīgi kamera varēja būt nēēdaudz labāka,bet tik un tā kamerai ir laba kvalitāte.

Manuprāt teicams telefons pa 180-190.ls 

Un ja ta skatās,tad es tiešām neredzu ar ko šis telefons būtu sliktāks par S3 utt.

6 1 atbildēt

Nesaprotu tos kuriem ir iebildumi pret LG. pats lietoju un nekāda vaina tas ir kautkas līdzīgs kā ar window vista kurš nav nemaz tik melns kā viņu mālē.

5 0 atbildēt

Es arī, garām braucot, pie tā ugunsgrēka piestāju palūrēt. Bet nekas dižs. Palika garlaicīgi un aizbraucu.

4 0 atbildēt

Pirms 2 nedēļas arī iegādājos šo telefonu. Esmu apmierināts.

Uzreiz uzliku shellu pa virsu lai labāk interfeiss izskatās, jo oriģinālais ir diezgan pretīgs.

Prarsītos labāka kamera un nezinu kā citiem, bet es ar bateriju nevaru sadzīvot. Uz skolu pat ņemu lādētāju līdzi, jo nevaru izvilkt visu dienu skolā bez uzlādes. Kaut displejs ir uz 50%, tās 4,7 collas patērē drausmīgi.

4 0 atbildēt

Interesants raksts, bet delj saakuma izteicieniem es ieliku '-'. jo tev ir jasaprot, ka tu nevari nevienu ierobezot virtuaalajaa pasaulee, vnk tiec paari tiem izteiciniem vai komentiem,kas tev nepatiik :D miikstais

5 1 atbildēt

Nu kas te ir visiem, vai nu ar ābolphone vai s3 visu salīdzina, varētu domāt, ka uz pasaules nav citu labu telefonu, izņemot tos divus''statusa un zīmēšanās'', nepamatoti dārgos telefonus:) Funkens izstās ok, parametri ir ok, tikai manuprāt bik padārgs, es būtu gatavs maksāt par tādu līdz 130 ls, Bet nu tas mans subjektīvs viedoklis. Kamera manuprāt ir ok, pat ļoti priekš 5 mpx.

4 0 atbildēt

nu telefona primārā funkcija vispār nav viņu pa zemi mētāt...

3 0 atbildēt

tiiik sen nav būts Rīgā pilnīgi siekala notecēja redzot vietas kur garām agrāk staigāts.

telefons foršs, paliels, man nākotnes pirkumu grozā būtu 800 vai 900 Lumia

3 0 atbildēt

Manam samsungam baterija stipri švakāka. žēl, ka nav, kā ar vecajām nokiām, kurām 2 nedēļas baterija velk. :D Tādi nu ir šie mūsdienu telefoni, jānēsā līdzi papildus baterija.

3 0 atbildēt

Iegādājos L7, esmu ļoti apmierināts :)) :D

2 0 atbildēt

Unun par bateriju runājot - jo ilgāk lietoju savējo, jo ilgāk tā velk. Diezgan dīvaini, bet fakts. Un pats interesantākais ir tas, ka manam tel nevar izņemt bateriju kā visiem. :D

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »