local-stats-pixel fb-conv-api

No Miskastes Par Velosipēdu (1.daļa)16

84 10

Vēlējos parādīt pāris bildes, par saviem velosipēdiem! Tagad nekāda kustība nenotiek, jo ārā ir auksts un pagrabā negribas strādāt!

1. Velosipēds ,ja nemalodos, ir firma ''VAIRAS'' , kurš pašā saķumā, tiešā nozīmē bija miskaste, jo mētājās manā dārzā lūžņu kaudzē. Atradu rāmi un vēl pāris citas vecas detaļas un garlaicības dēl domāju pacelt, kautko! Patiešām žēl kad man nebija bilzu kāds vinš bija sākumā, rāmis bija sarūsejis un saliekts, trūka vairāk nekā puse detaļu, vienkārši šausmas! Bet tagad, jau puslīdz labāk, bet lidz galam vinš vēl nav pabeigts! Domāju pabeigt, kautkur pavasarī!

2. Velosipēds ir firmas ''RAGAZZI'' , diezgan nepazīstama firma, bet būs ok! Kā redzat, šis velosipēds, jau ir totāla miskaste, kurā jāiegūlda padaudz darba, bet darīšu ko varu, lai šis briesmonis atkal būtu ielās! :D Un tagad vēlos padomus, kādu man viņu veidot! Pašam gribas, kautko retu un neredzētu, kā piemēram ''RAT STYLE'' , jo uz velosipēdiem tas nav īpaši manīts! Vai arī kautko citu tādu īpašu!

LŪDZU DODIET PADOMUS, KĀDU MAN IZVEIDOT OTRO VELOSIPĒDU! MAN KĀROTOS, KO NEREDZĒTU, KĀ RAT STYLE UZ VELOSIPĒDA VAI KAUTKO CITU ĪPAŠU!

84 10 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

No miskastes par miskasti.

21 2 atbildēt

Agrak domaaju,ka velosipedi nerullee. Ir bijusi mopeedi, moci, tad masiinas, liidz nopirku 70-to gadu beigas, 80-smito gadu saakuma race bike. Vecss, klasisks sosejas velosipeds ar saurajam riepam un sturi ar ragiem. Vinam atrumu parsledzejs ir, nevis uz stures, bet uz ramja. Uzcelu vinju augsaa, atrestaureeju un tagad loti daudz parvietojos ar velosipedu. Man patik. Velo rullee (rock)

4 0 atbildēt

Eu, bet rat style nebūtu slikti, pašu velo kkādā matēti haki krāsā un dakšu sarūsējušu, un neaizmirsti bagāžnieku :D

2 0 atbildēt

No miskastes par musuru . emotion

3 1 atbildēt

Un kas tad notiek ar to zilo miskasti?

1 0 atbildēt

uzliec tam ritenim fixgear rumbu un 28'' ratus, protams, tajā dakšā, ja to tā var nosaukt, iekšā nelīdīs. pamēgini, varbūt arī rāmī nelīdīs un viņam ir horizontālie dropouti, nu varbūt kkas sanāks :D

0 0 atbildēt

Gribi Rat Style,tad nahrenizē krāsu un atstāj ārā.Vēl labāk,ja apraktu zem sniega kārtas kas ņemta no ceļa mals,jo tur ir pietiekams daudzums sāls.Un tad vēl tev vajadzēs grabažnieku uz kura Tolmetu samest!

0 0 atbildēt

Labi ka pats neesi vēl 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es ar tādu nebrauktu ja man pat piemaksātu emotion

1 2 atbildēt

"Salūtam" pielikts Ķīnā ražota MTB stūres iznesums un rāmis nokrāsots. Kā redzu, vareni esi pastrādājis.  Otram noņem ratus no "Salūta" un nokrāso. Būs ok.  emotion

0 1 atbildēt