local-stats-pixel fb-conv-api

Nenožēlosi, ja izlasīsi167

3596 73
3596 73 167 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 167

0/2000

Tiešām nenožēloju ka izlasīju

386 12 atbildēt

Vienkārši iedeāli un liek aizdomāties cik patiesībā mums daudz pieder ! emotion

207 4 atbildēt

Priecājies: par savu bērnu, kurš nemazgā traukus, bet skatās televizoru, jo tas nozīmē, ka viņš ir mājās un nav uz ielas....... par ienākuma nodokli, kas tev jāmaksā, jo tas nozīmē, ka tev ir darbs....... par savandīto māju, kas jāsakopj pēc ciemošanās, jo tas nozīmē, ka pie tevis ir bijuši draugi....... par apģērbu, kas pēc ziemas ir kļuvis mazliet par šauru, jo tas nozīmē, ka tev ir ko ēst........ par ēnu uz tava galda, jo tas nozīmē, ka logā spīd saule........ par mauriņu, kas jāpļauj, par logiem, kas jāmazgā, par notekām, kas jālabo, jo tas nozīmē, ka tev ir kur dzīvot........ par neapmierinātību ar valdību, jo tas nozīmē, ka valstī ir vārda brīvība........ par sievieti, kas baznīcā dzied nepareizā meldiņā, jo tas nozīmē, ka tu esi dzirdīgs....... par mazgājamās un gludināmās veļas kaudzi, jo tas nozīmē, ka tev ir drēbes........ par nogurumu un sāpošiem muskuļiem vakarā, jo tas nozīmē, ka esi varējis daudz strādāt........ par modinātājpulksteņa zvanu, jo tas nozīmē, ka esi dzīvs, un rīts ir uzausis!!!!

204 6 atbildēt

Jauks raksts tikai tas krievu un pamaisījās. Tas nekas liels +

53 10 atbildēt

Nenožēloju,ka izlasīju.:+

Viens heiters arī ir:d

40 4 atbildēt

cik gadus sena informācija? tagad vēl vajadzētu pievienot faktu: "puse no krievvvalodīgajiem censtos pasludināt krievu valodu kā otru valodu ciematā"

29 8 atbildēt

10. ir kanādas ūdenskritums,vai ne??   bet ļoti labs rakstss......manuprāt..++emotion

21 1 atbildēt

Cipari ir izzīsti no pirksta,  nekorekti, un pat ļoti aptuveni ir galīgi garām.

Ļoti aptuveni tie varētu atbilst kādam 1983. gadam, pēc datoru skaita, 1950gadam pēc rasistiskā(tāpat nav skaidrs, kur paliek arābi - pie eirpiešiem?) sadalījuma, par bagātībām nevar spriest, jo zeme amerikāņiem nepieder, līdz ar to viņu pašizdomātā, par 97% tikai digitāli eksistējošā nauda ir tikai norēķinu sistēmas nosacītais apjoms, nevis ''bagātība''. Jumts virs galvas? Man šķiet melnais āfrikā zem SAVĀM palmu lapām ir turīgāks par vairumu no mums, kas dzīvi pavada kredītu verdzībā vai īrētos dzīvokļos un faktiski ir verga statusā, jo baidās atvērt muti, pat kad burtiskā nozīmē krīt betons uz galvas.

Diemžēl - palasot  komentārus, var redzet, cik viegli vairumam no mūsu cilvēciņiem ir iebarot pilnīgāko sviestu ar no sērijas ''cik pie mums viss ir labi'' , un visi vēl slavē autoru.

13 0 atbildēt

Izlasīju, bet tas prasīja lielu pacietības devu!

Teikšu, ka tāds labs domu treniņš... katras jaunas dienas sākumam! emotion

Bet... grūti uztvert, jo teksta noformējums, teikšu atklāti, ir šausmīgs (tāpēc man bija vajadzīga tā lielā pacietība, lai to izlasītu)...

14 2 atbildēt

Lielisks raksts! :)

8 0 atbildēt

iedvesmojoši!

7 0 atbildēt

šie dati ir ĻOTI veci.

7 0 atbildēt

Man atsūtija tieši to pašu likai SLIDE SHOW tipa

7 0 atbildēt

Ak šī statistika, aptuveni tā - ja Anna "nedod" nevienam, bet Liene "dod" visiem, tad vidēji viņas abas ir vieglas uzvedības sievietes...

4 1 atbildēt

tiešām aizdomājos un sajutos laimīga

3 0 atbildēt

Tas tapēc ,ka tie 75% cilvēku ir tik slinki ,ka gaida banānu nokrītam no palmas

3 0 atbildēt

Es nelikšu mīnusu par to, ka redzēts un blā.. Bet mani šausmīgi sakaitināja tas Krievu burts 2. bildē. Piedod. 

9 6 atbildēt

Jau zināju! :D

2 0 atbildēt

SŪPĒR. Tiešām. Paldies Tev. :)

2 0 atbildēt

Atceros, šo  mums stāstīja krievu valodas skolotāja, + par rakstu! emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »