Šajā rakstā redzēsiet kā izskatās mcdonalds ražotne no iekšpuses. pacelts.
nav nemaz tik traki, kā biju domājis.
Šajā rakstā redzēsiet kā izskatās mcdonalds ražotne no iekšpuses. pacelts.
18. attēlā nepārbaudīja BigMac, jo apzinās, ka vienmēr ir mazāks nekā bildē un reklāmās :D
Mcdonaldam ir tik liels apgrozījums, ka, manuprāt, ir neizdevīgi izmantot kkādas tur kreisās izejvielas (gaļu, milus, u.c) To pārtiku kaitīgu padara tās pagatavošanas veids, ne jau tā lillopu gaļas kotlete vai salāti.
Tur lkm tik bildēs viss tik kārtīgi īstenība nokrīt uz zemes pacēļ ieliek atpakaļ vietā :D
maķis cik esmu redzējis arī citas bildes un klipus ir ļoti sanitārs,bet blogos sūda inspekcijas tik noliek ka neveselīgi,mūsdienās nekas nav veselīgs idiņi.
Šeit jau vis ta ssmukākais sabildēds bet kas tur notik kanebildē un no kurienes tā gaļa nā k to jau mums neuzināt
NETICU NETICU UN VELREIZ NETICU !!!
McDuckam tas sanaak paraak dargi. Domaju ka vinji savu pusfabrikatu (lielako dalju) razo kkur meksikaa vai pat iespejam kiina, jo tur ir daudz leetaak. (biznesa pamati, sarazot leti, pardod daargi)
Ja pie mums burgers maksaa videeji 1.00 LS
Tad padomajiet kada vinjam pashizmaksa, tas buutu
Atnjemiet nost:
Samaksu par reklamu
Algas
premijas
Telpas iiri
Komunalos maksajumus
Logistika
Aparaturu
Remontus
Dazadu ligumu izmaksas...
un taa var turpinaat
Tas ir aptuveni 85% no visas izmaksas.
Burgera pashizmaksai jaabuut ne lielakai ka 5-15 santiimi!!!
TAgad padomajiet kaadu suudu juus dazreiz eedat :D Shis ir tikai acu aizmālēšanai, nekas cits.
Jā, viss var būt ir sterili, tā pat kā jebkurā normālā pārtikas uzņēmumā, BET!
1. Gaļa ir ģenētiski modificētas radības, kas barotas ar augšanas hormoniem, piedevām un citiem sūdiem, kas cepjot nekur nepazūd, un mēs tos rijam tālāk.
2. Kartupeļi, milti, salāti tieši tādā pašā veidā ir iegūti maksimāli "efektīvi" - ātri augošas ģen. modificētas kultūras, kuras ir noturīgas pret kaitēkļiem, bet tas tiek panākts ar to, ka tas augs izdala indi, kas nepatīk insektiem. Bet mēs ēdam.
3. "Pareiza" apstrāde - konservējošas vielas, garšas pastiprinātāji, regulētāji n-shit, lai labāk garšo + lai varētu ilgi glabāt un tālu transportēt.
4. Liela daļa šo neafišēto vielu ir kancerogēnas, ietekmē vielmaiņu, ķermeņa šunas utt.
5. Rezultāts - superīgi zema pašizmaksa un miljon kontā, bet mums - sačakarēts organisms, jo nauda tak nesmird!
P.S. Jo attīstītāka valsts, jo lielākas veselīgas pārtikas problēmas un viss tādēļ, ka umņiki iemācās no mazākas plātības izspiest lielāku ražu, bet kā to panākt un kas kur jāpiešpricē var pameklēt: Google.lv
;)