local-stats-pixel fb-conv-api

Mārtiņš Rītiņš gatavo vārnas15

52 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Kad viens gejs twiterī atzīstas, ka ir gejs, tad visi ir sajūsmā, "cik drosmīgs solis", "pārmaiņas nesaprot tikai PSRS sazombētie cilvēki" utt., bet tagad, kad cits gejs gatavojas pagatavot citus putnus, nevis, kurus parasti, tad visi ir sašokējušies, nav pat stārķis vai gulbis, kam svēta vieta latviešu kultūrā.. Kaut kāda divkosība.

15 4 atbildēt

stulbie cilvēki.. dzīvnieks paliek dzīvnbieks.. vārna ir putns.. kāpēc ar gardu muti ēdam pīles, vistas, zosis, tītarus, pat strausus un baložus, bet vārna, redz ir kaut kas pretdabīgs? ja vārna nav dzīvojusi miskastē un ēdusi atkritumus, bet audzēta šadam nolūkam, es apēstu un vēl pirkstus aplaizītu. vārnām esot vismaigākā gaļa no visiem putniem.

8 4 atbildēt

Nu jau gan Mārtiņ izgāzāzies kā veca sēta ar savām vārnām!Vārnas izmanto melnās maģijas raganas un burvji!No šā viedokļa vien jau tas ir nepieņemami!Kā arī viņas tak ložņā pa miskastēm! P.S. Vārnas pagatavo maģijas rituālos ar speciālu nozīmi!Nebrīnos,ka kādam kurš apēda vārnu,atnāks mīlas apkampienos kaimiņa sieva,vai kāds cietīs avārijā,u.t.t. emotion

6 2 atbildēt

Ar ko varnas butu kluvusas daudz aizsargajamakas par majas cukam, govim, vistam? Liela divkosiba sakot ka redz to est ir pretigi, bet vistu - ok. Tas pats kas gatavot parastu medijuma galu, tikai mazliet neierastak, butu interesanti raidijumu ari noskatities. (Jauna koju paika)

6 3 atbildēt

Uz vecumu katram savi putni galvā emotion Kas par vistām, kas par vārnām emotion

4 1 atbildēt

Pat ja viņa būtu ēdusi no miskastes (vispār jau vistas arī rokas pa sūdu čupām), neredzu te nekā briesmīga. Agrāk ēda gan vārnas , gan baložus, gan citus putnus, un ne jau zemnieki, bet muižkungi, jo parastais bļauris delikateses ēst nemaz nedrīkstēja emotion  

5 3 atbildēt
Vārnām patīk tusēt pa kapiem!!!emotionKaut gan puts ir ļoti gudrs,jo nevelti vārnas sauc par "putnu vilkiem"!!!
1 0 atbildēt
Rītiņš man pagatavo ēdienu. Apēdu. "Tā bija varna" Pārējo dienas daļu pavadu tualetē.
1 1 atbildēt

Šis jau vecs

0 0 atbildēt

 emotion Vesels ēdis!  

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Jūs esiet aprobežoti un truli savā domāšanā....Stendzineiks un PEta ....jūs būsiet pirmie ,kurus pasniegs galdā ,vegāni nožēlojamie...cilvēkam ir zobi , bioloģiski radīti gaļas šķelšanai!

0 3 atbildēt