local-stats-pixel fb-conv-api

Mani pirmie darbiņi!22

152 8

Sveiki spocēni!Mani sauc Beāte un man ir 12 gadi.Šeit varēsiet apskatīt dažus manus pēdēja laika darbiņus.kaut gan neesu nekāda māksliniece es centos un zinu kad man vel daudz pie šiem ir jāstrādā lai dabūtu teicamu rezultātu,bet šis ir tas ko es māku tagad un ar ko nodarbojos tagad.Es tiešām centos un strādāju pie šiem darbiņiem tāpēc ceru kad jūs būsiet saprotošī un ieliksiet man kādu plusiņu!Ceru kad patiks!

152 8 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Tā jau ir labi! Itsevišķi priekš sava vecuma!

Varu vienīgi pajautāt godīgu atbildi uz vienu jautājumu? Redzu, ka pāris darbiņiem esi nozīmējusi pozu, kas protams nav nekas slikts, it īpaši, kad sāc zīmēt, taču jautājums ir tāds: Tu nozīmē skatoties uz bldi un zīmējot kā sanāk, vai uzliec lapu uz ekrāna un precīzi pārvelc līnijas?

6 0 atbildēt

kantainie darbi.emotion,bet man patīkemotion

2 0 atbildēt
Treniņi ir visu panākumu atslēga, tādēļ galvenais ir turpināt darboties un ar laiku uzlabosi savas zīmēšanas prasmes. emotion
2 0 atbildēt

Loti skaisti emotion No manis +

0 0 atbildēt

sanāk labāk kā man emotion 

0 0 atbildēt

Nuu....Ok tgd ticu ( pati saprati kam) :**

0 0 atbildēt
Daži ir nozīmeti uz reiz var redzēt ,man ir 13 gadi negāju nekāda makslas skola ,bet skolas pulciņā viss parastākajā. Fons ,vismaz tad kautkadas ēnas būtu ielikusi fonā no cilvēkiem ,ja tu esi sākusi tikkai tgd mācīties un neej makslas skola var vēl piedot ,bet ja ir savādāk ,tad tas ir kauns ,jo es 2 gadus mācos zīmet un neeju makslas skola ,bet zinu elementāras lietas par fonu un daudz ko citu un piedod ,kad salīdzinu ,bet es labāk māku zimēt cilvēkus nenozīmejot tos.
2 7 atbildēt