local-stats-pixel fb-conv-api

Mani Zīmējumi ...25

72 11

Visi darbi ir apmēram vienas tēmas tas tāpēc kā skumjas uzzīmēt ir vieglāk .Lielākoties visi zīmējumi ir zīmēti klausoties kādu dziesmu ,bet daži in radušies iedvesmojoties no kādas filmas.

Neesmu gājis mākslasskolā ,bet zīmēt var katrs varbūt kādam patiks arī mani darbi:)

72 11 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Kopš talantīgi cilvēlki sāka likt spokos.lv savus darbus, uzrodas arī netalantīgie.... Nu ko tu sagaidi no mums tagad??? wow-supeer-ir talants- tā turēt- liec vēl???? NU NEBŪS!!!!

7 3 atbildēt

Neviens nav smuks.

- no manis.

5 1 atbildēt

Nedaudz kuriozi ir tas,ka neliela daļa no komentētājiem domā,ka autors ir sieviešu kārtas pārstāve emotion

Par darbiem runājot - lieku mīnusu, jo zīmēšana ir lieta kuru var iemācīties un cerams,ka tev arī kādreiz sanāks kkas baudāmāks :)

3 0 atbildēt

Paskatījos zīmējumus, nokomentēju, tad iedomājos - varbūt par skarbu? Paskatījos cik Tev gadu - un sapratu,ka esmu bijusi pasmagi "MAIGA" !

2 0 atbildēt

Tev vēl daudz jāmācās

3 1 atbildēt

kāda starpība viņas gadiem?! 

nu manuprāt viņai ir talants, un jā visiem heiteriem- a jūs kaut vienu tāda veida zīmējumu uzzimētu labāk par viņu? 

1 0 atbildēt

Uzzīmē zīmējumu kurā nau sirsiņa, sirsniņa ar spārniem, koks, trijstūris, jautājumu zīme, salauzta sirsniņa, vai tikai spārniņi. Būšu jauka, ielikšu +

1 0 atbildēt

Kapēc tev gandrīz katrā zīmējumā ir sirds? 

-Bet ta jau skaistiii! :)

1 0 atbildēt

emotion 

1 1 atbildēt

daudzi nozīmē no kautkurienes, bet tu, izskatās, pati domā ko zīmēt.

dievinu šito stilu, kuru tu zīmē.

tā turpināt!!! :)

0 0 atbildēt

Paldies par pamatoto kritiki es vienmēr esmu gatavs tādu pieņemt un ieklausīties tajā.Īstenībā šāda stilā zīmēt nav ļoti viegli tādā ziņā ka izdomāt ko zīmēt un kā ir daudz grūtāk nekā nozīmēt vai uzzīmēt cilvēku,jo apstrāktās mākslas darbs sevī ietver daudz vairāk un vienā darbā katrs cilvēks saskata kaut ko citu nekā tikai uzzīmētā cilvēkā.Skatoties no dažādām vietām katrā darbā var ieraudzīt kaut ko jaunu.

Es saprotu ,ka mani darbi nav tādā līmenī ,bet kāpēc ,lai es ar viņiem nepadalītos.No vienas puses galvenais jau nav kā ir uzzīmēts ,bet kāda tajā darbā ir doma un ko katrs atsevišķi tajā saskata.

Kad mazi bērni kaut ko uzzīmē jūs neskataties vai ir pārkrāsots pāri malām vai nē ,bet ko viņš ar to ir domājis.Un es esmu kā tas mazais bērns tikai nekrāsoju pari malām un doma zīmējumiem jau ir daudz nopietnāka.

0 0 atbildēt

Baigā vienveidība ar tiem spārniņiem , sirsniņām utt, bet šis tas ineteresants man likās dažos darbos.

+

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt