local-stats-pixel fb-conv-api

Manas fotogrāfijas 719

190 0

Esmu saņēmusi komplimentus, saņēmusi kritiku, taču turpinu fotogrāfēt un daru to tikpat kaismīgi kā agrāk. ;) Šoreiz dažos foto pamēģināju ko mazlietiņ savādāku - cenšos dažādot savu "repertuāru". ;)

Ceru, ka jums patiks! :)

190 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Īpaši nepiekritīšu par kompozīciju..

Ir ok - bet daudz kur japiestrādā.. No šīm aptuveni kādas 3 tikai būtu tādas kuras ir vērts pievienot tādai kolekcijai ko šērot netā..

Piemēram - otrā bilde - piesaistoša, un ar labu kompozīciju .. pārējās - randomā nofočētas.. tādas neliec netā .. Fotogrāfē - izveido sev uz datora šitādas ap 10 kolekcijām .. un tad izlasi no katras pa vienai

Tās būs īstās normālās...Šeit tā pavirši un ar daudz vietu progresam..

Nepārproti - neko nenodiršu vai tā .. cenšos tā optimāli parādīt kā tad īsti ir .. Savadāk daudzi kas no fotogrāfēšanas neko nejēdz tikai komentē "super" "lieliski", tikai tapēc ka tā pieņemts darīt lai neaizvainotu jūtas ..

Veiksmi attīstībā.. galvenais nebeigt fotogrāfēt.. ar laiku jau sāks acīs krist pareizās ainas un pareizās kompozīcijas ātrāk.. emotion

PS. par makro bildēm - neiesaku .. ja atsevišķi taisi kaut kādu makro galeriju vai tamlīdzīgi - ok.. bet kad veido parastu galeriju, mēģini ierobežot vēlmi tādas likt..

Putns labs - tas gan.. tādas ko nevar citi nofotogrāfēt centies .. reāli pārējās visas ir tādas, ko var katrs ar telefonu, kuram nav ne mazākā nojausma par fotogrāfēšanu..

btw - tukši nemuldu te.. pats arī es fotogrāfēju jau gadus kādus četrus.. ir kur augt(par sevi to es). Bet kopumā ko galvenokārt tev vajadzētu no mana komenta ņemt vērā - fotogrāfē VISU .. dalies netā tikai ar dažām.. Baigi gari sanāk - bet arī par krāsām .. pārāk acīs durošas.. kontrastu negriez tik lielu (šķiet ka uzlabo kvalitāti - bet nē) ,, krāsas sad tad var stiprākas, bet tas lai izceltu elementus (zāli, jūru, dzīvnieka kažoku) .. katrai bildei bez īsta pamata nedari tā emotion

7 0 atbildēt

Negribu izklausīties iedomīga un teikt, ka man ir izcilas un perfektas bildes, bet tāda sajūta, ka lielākā daļa "fotogrāfu" te vienkārši iziet ārā un sāk bildēt da jeb ko, sūnas, kaķus, kaut kādus mūrus., tikai tāpēc lai būtu skaists sapludināts fons un nesaturiska bilde.

5 3 atbildēt

Tev ir laba kompozīcijas izjūta.  Ļooooti skaistas bildes emotion

2 0 atbildēt

Ir cilvēki kam sanāk un ir,kam nesanāk.Es esmu tas kam nesanāk un labi vien ir,ka man nesanāk, bet raksta autorei sanāk.

2 0 atbildēt

Skaisti!

2 0 atbildēt
Piesaistija 3. bilde.
1 0 atbildēt

3. Bilde emotion

0 0 atbildēt

Skaisti emotion Bet kādu apārtātu tu izmanto?

0 0 atbildēt

vispār jau šeit ir vairāk tā - nofočē, o smuka bilde. pagriežas apkārt - nofočē, laikam smuka bilde. turklāt kvalitāte arī nav tā labākā. 

0 0 atbildēt

Kaut kur pa vidu starp sūdīgi un galīgi sūdīgi. Pat nezinu- varbūt mēģini labāk zīmēt vai taisīt kolāžas.

0 0 atbildēt

Negribu būt fotogrāfs, ne profesionāli. Tas nav mans mērķis. Fotogrāfēšana ir hobijs.

0 0 atbildēt

Neliels ieteikums - necensties taisīt tik daudz makro bildes, joo tādā tuvplānā var nofotogrāfēt gandrīz pilnīgi visu un tas izskatīsies itkā labi, bet tajā pašā laikā - mehh. Redzēju Tavus pārējos rakstus uun gandrīz visur dominē makro bildes. Tādas bildes protams var uztaisīt labas, bet tur vajag to mācēt izdarīt.

Vislābāk Tev, kā iesācējai būtu trennēties fotogrāfējot ainavas, saulrietus un kautkādus dabas skatus, jo tas ir vienkārši un gandrīz vienmēr rezultāts iznāk diezgan labs. Pēc tā vēlāk var arī saprast kā iegūt labākas fotogrāfijas.

Profesionālis neesmu, ar tehniskiem jēdzieniem nepamatošu to visu, bet pats esmu fotogrāfējis un pilnīgi visu daru tikai uz izjūtām. Un arī piekrītīšu vienā komentārā teiktajam, ka vairāk ir jāšķiro tādas bildes un jāliek labākās. Pašam ir gadījies tā, ka nofotogrāfēju kādas 300 bildes un pēctam kautko jēdzīgu saskatīt var tikai kādās 10.

Personīgi man vislabāk patika Tavā trešajā rakstā liktās bildes, bet tur nedaudz ar efektiem bija pārspīlēts.

Visā kopumā es labprāt pateiktu, ka padodās un labas bildes, bet ar šāda tipa bildēm spoki.lv ir pārpildīti, jo tādas uzņem jebkurš. Bet es ticu, ka Tu vari labāk, par vienkārši random bildēm. Droši turpini fotogrāfēt, labprāt redzētu vēl Tavas fotogrāfijas, bet atceries - domā līdzi. Nākamreiz ejot fotogrāfēt sāc piedomāt pie tā, ko tieši Tu gribi fotogrāgēt, pēc tam pie kompozīcijas, leņķiem un kontrastiem un beigās - pie tā, ko liec internetā. Tas Tev pašai atvieglos dzīvi un padarīs rezultātu patīkamāku.

Visbeidzot - novēlu Tev veiksmi un panākumus emotion

0 0 atbildēt