local-stats-pixel fb-conv-api

Brauciens uz Polāro loku Zviedrijā II4

Man jau daži cilvēki prasīja otro daļu un te nu tā ir!

Dabūju dažas jaunas bildes no brauciena, bet tās ir no mana fāča.

1.diena: http://www.spoki.lv/foto-izlases/Brauciens-uz-Polaro-loku-Zviedrija/594824

2.diena

Es pamodos ar galvas sāpēm, jo tās 5 stundas kuram mēs gaidijām es nebiju neko ēdis, bet gribēju. Biju pārāk pārsalis, lai uzvilktu pat siltāku jaku.

Galva nesāpēja stipri, bet es zināju, ka pēc dažām stundām sāpes nebūs paciešamas (pēc pieredzes varu teikt). Visi jau bija pamodušies un ēda maizi. Tā nebija parastā baltmaize, bet gan Polārā maize. Tāda apaļa ar dažiem caurumiņiem. Tiešām laba.

Kad visi jau paēda mēs izmazgājām mūsu plastmasas sķīvjus, sakravājām somas, novācām telti un turpinājām mūsu ceļu uz kalnu, kurā bija plānots uzkāpt jau šodien. Ezers bija tik rāms. Gluds kā ledus (bet nav perfekts). Kamēs visi pārējie tur cītīgi airējās mēs ar fāču vinkārši atpūtāmies. Bet kad es uzzināju, ka viņi jau ir sasnieguši krastu es jau vairs nebiju apmierināts, jo bija cītīgi jaairējās. Beidzot nokļuvuši tur mēs atkal uztaisījām pikniku, jo mēs jau 3 stundas airējāmies pa ezeru. Atkal uzkoduši turpinājām mūsu ceļu. Diemžēl parādijās vakardienas stiprais vējš un atkal bija grūti airēties. Noairējušies 2 stundas mēs beidzot piestājām pie kalna! Atkal uzslējām telti un sākām makšķerēt. Uz vakaru vējš norimās un parādijās odi.

Ja jums sķiet, ka vasarā ir daudz odi (manuprāt 5-10), tad šo jūs neizturētu. 25 odi uz cilvēku! Arī Zviedrijā nebija kārtīgas ziemas un tie odi ir 3x pavairojušies. Gids teica, ka pirmo reizi redz tik daudz odus. Viņi kož visur! Paldies Dievam mēs nopirkām sietiņcepures. Odi vairs netika pie sejas, bet to skaņu nevar aizmirst!

Tā kā neviens nenoķēra zivis mēs ēdām Polārmaizi. Kā parasti mūsu krācējs pirmais aizgāja gulēt.

Tikai pec 2 stundām mēs. Piemirsu pateik ,ka man bija iesnas. Tas ir tik traki, ka te viens krāc tā, ka visus lāčus aizbaida un, ka tev nepārtraukti deguns tek un odi dūz smadzenēs. Neizturēdams, es ar visu guļammaisu izgāju laukā uz zemes gulēt. Tur nav krācēju, bet tur ir 5x vairāk odi nekā teltī!

Es četras reizes cēlos un gāju pēc sņurkupapīra. Un tad sāka līt. Gāju teltī. Un beidzot kaut kā iemigu.

52 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

mazliet esi samelojis.... augstak uz ziemeliem nav lidaku jo tur ir parak auksts udens un vinas nevar iznarstot tur ir tikai foreles :)

4 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ko rausiets savu seju rādīt ?

1 3 atbildēt