local-stats-pixel fb-conv-api

Atstumtie10

51 16

Nu ko spocēni...katram dzīve var pagriezties pret tevi un kļūt par nevienam nevajadzīgu būtni uz šīs pasaules....gan jau mēs katrs ikdienā paejam šādām būtnēm garām nepievēršot nekādu uzmanību.....tad nu lūk galerija ar dzīves atstumtajiem ko ikdienā saucam par bomžiem.....

Ja būs atsaucība bus arī citas bildes......

Nenovēlu nevienam šādu dzīvi......

« 1  2  3  4 »
51 16 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Nu bļ.. taisīt mājaslapu priekš bomžu bildēm?? Lapas autori paši vēlas tādu dzīvi vai? Vienīgais, kas man sakāms- WTF ???

8 1 atbildēt

"Ja būs atsaucība bus arī citas bildes......" -> Paldies, nevajag!

6 0 atbildēt

šaubos vai tu gribētu dzīvot kopā ar personu, kura nemitīgi pļēguro un neko nedara.. ja gribēsi kaut ko darīt lietas labā, tad arī atradīsi iespēju, bet, ja nē, tad atradīsi attaisnojumu un turpināsi darīt to pašu, kas šīs personas ievilka tādā bedrē, kur viņas pašlaik atrodas..

3 0 atbildēt

1. WTH???

1 0 atbildēt

Bet par bomzi kļūst vismaz divos veidos - vai nu zaudē visus īpašumus un naudu kādas krīzes dēļ, ugunsgrēkā sadeg māja, nevar neko atgūt vai arī pazaudē visu dzeršanas dēļ un pie dzeršanas beigu beigās arī atgriežas.

2 1 atbildēt

tur puse ir vnk alkāni nevis bomži.

2 1 atbildēt

19 MA ASARAS SANACA ACIS  tas ir garigis slimnieks kas tic dievam tu neijutigais pedzig vins ludz naudu.un vins vel ir smuki sagerbies.

1 0 atbildēt

33. - un tādi vēlāk kļūst par politiķiem...

1 1 atbildēt

skaties ka tik pašam nav tāda dzīve! 

0 0 atbildēt