local-stats-pixel fb-conv-api

Asorti šodienai (03.08.2015 )2

257 1

Esi sveiks spocēn pirmdienā,lai jums ši nedēļa ir veiksmīga un panākumiem bagāta.emotion

****

Skolā 1. septembris. Skolotāja iepazīstas ar bērniem, un jautā kas par ko grib kļūt. Viens par policistu, otrs par lidotāju. Te Pēterītis ceļ roku. Skolotāja tam jautā: “Un tu Pēterīt, kas būsi? "Es būšu seksologs. " "Kā tā?" Pēterīts pasauc skolotāju pie loga: “Redziet tur lejā divas sievietes ēd saldējumu, viena laiza, otra sūkā. Kura no viņām ir Precējusies?" Skolotāja neziņā atbild: “Laikam tā kura sūkā. " "Nē, tai kurai ir gredzens uz pirksta! Un tādas kā jūs es ārstēšu.

***

Skolotāja ienāk klasē un ierauga uz tāfeles uzzīmētu milzīgu locekli. Viņa jautā klasei: - Kurš to uzzīmēja? Pēc neilga klusuma pieceļas Kārlītis: - Es uzzīmēju. - Tā, iznāc, lūdzu, no klases. Abi iziet, neatgriežas minūtas 10, 20... Pēc trīs stundām klasē ienāk apmierināts Kārlītis un, pogādams ciet bikšu priekšu, nosaka: - Es taču teicu - reklāmai ir spēks.

***

Jāj kovbojs pa tuksnesi. Jāj, jāj- pretī aiza 5 metri plata. Kovbojs: "Es kovbojs, es pārlekšu". Nu pārlec. Jāj tālāk. Pēc 10 minūtēm atkal pretī aiza, šoreiz 10 metri plata. Kovbojs: "Es kovbojs, es pārlekšu". Nu pārlec. Jāj, jāj. Atkal pretī aiza- 15 metri plata. Kovbojs: "Es kovbojs, es pārlekšu!" Zirgs: "Tu kovbojs, tu arī lec!" !!!

« 1  2  3  4  5 »
257 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Kaa vienmeer lempi no manis pluss

7 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt