local-stats-pixel fb-conv-api

19 dažādi fakti ilustrācijās19

166 1

Dažādi aizraujoši faktiņi, kas attēloti kartēs un mazos grafikos. Varbūt tev tas noderēs vai vismaz aizraus uz piecām minūtēm. :)

166 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Jap, latvija tajā seksīguma kartē ir tumši zaļa krāsa, es zināju ,ka Latvijā dzīvo skaistākas un seksīgākās sievietes ^_^
26 0 atbildēt
ASV nav rasisma? Es teiktu ka tur rasisms ir visizplatītākais! Nu vismaz nejau 0%!
17 6 atbildēt

kā jāsaprot iedzīvotāju emocionalitāte (3. bilde)? kas tur ir iekrāsots?

7 0 atbildēt

Grenlandē piedzimt ir ļoti labi?

4 0 atbildēt

Interesanti. Nekam jau nevar ticēt, bet interesanti.

3 0 atbildēt

jaunieši vecumā no 25 - 34 gadiem jā. viena trešdaļa. bet vajag ņemt vērā, ka varbūt ne jau dzīvo vecāku mājās, bet paņēmuši vecākus pie sevis, lai koptu. kā arī , ja dzīvo mājās uz vecāku vārda, tad skaitās, ka dzīvo kopā emotion

2 0 atbildēt

Attēli gan pārāk mazi.

1 0 atbildēt

Tak paskaties uz to bildi, tur visas krāsas ir uz dullo saliktas. Lietuvā ir rasisms? pret ko? Tur varbūt ir kādi 500 melnādainie uz tiem 3000000 iedzīvotāju. Kā var spriest par tautu kopumā ja tur lielākā daļa cilvēku citas rases pārstāvi labi ja filmās ir rezējuši? Spriežot pēc attēla arī Latvijā ir lielāks rasisms nekā ASV. Personīgi es esmu redzējis melnādainos un aziātus tikai Rīgas autoostas un lidostas tuvumā. Pret ko lai es izrādu savu rasismu?

1 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Nē nu ****etc... ASV gandrīz katru dienu spīd Saule un tur ir siltāks, bet viņiem ir tadas ziemas, ka tik turies, bet mēs, kas dzīvojam tumšākā un vēsākā ziemā, vienmēr sēžam slapjdraņķos un plusos... Nu kas tas par sviestu..
1 1 atbildēt
Meksika ir daudz nesmukakas meitenes par Ameriku.
0 1 atbildēt