local-stats-pixel fb-conv-api

15+ cilvēki, kuri nožēlo iepirkšanos internetveikalā42

540 4

Iepirkties internetā ir ļoti vienkārši, vēl vienkāršāk ir salaist kaut ko grīstē ar savu pasūtījumu, jo neizlasi preces aprakstu.

Piedāvāju apskatīt šo nelaimīgo cilvēku veiksmīgos pirkumus.

« 1  2  3  4  5 »
540 4 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

23. Nabaga meitene laikam cerēja, ka komplektā ar seksīgu  kleitu viņai atnāks arī citi pupi, vēders un pakaļa emotion

52 0 atbildēt
Te ir puķītes. Man vispār podi sanāca. Es redzēju smuku ķīnietīti, pasūtīju, pat samaksāju 15 eiro, bet atnāca kaut kāda kleita....
45 2 atbildēt
Diezgan draņķīgi. :/ Man izlaiduma kleita atnāca tieši tāda, kādu biju pasūtījusi un uz mana auguma izskatās vēl labāk kā bildē. emotion
28 0 atbildēt

Ideoti! Cik var ņemties?????

90% skaidri redzams,ka paši ir norāvuši tūku! Paskatieties uz bildēm, kādas ir modelēm figūras un tad uz savu....

IZLASIET, kas rakstīts aprakstos, IZMĒRU tabulās un atsauksmēs!  un tad nebūs jāliek šadi raksti un JĀVAIMANĀ, ai,ai ,KĀ MANI apčakarēja!

Iepērkos China veikalos gadus 10, ir bijušas lažas,bet dabonu atpakaļ naudu, jo neesmu viens no šiem....

Veiksmi iepērkoties!

P.S. Pieliktu foto klāt ar sievas kāzas kleitu, kas ir pasūtīta ķinā pa 90$ , jāpiebilst,ka nav sievai standarta figūra, bet šūta priekš viņas(bez piemērīšanas), ielikšu savā galerījā un arī otru  pa 45$, kas ar šuta...

24 0 atbildēt

Stringu vietā atnāca parašūts

23 0 atbildēt

būs aitas, būs cirpēji. 

man atnāca mocim nepareizās rezerves daļas, tā arī uzrakstiju, noskaidroju no kā ir atnācis un to visu uzrakstiju, tagad man ir 2 rezerves daļas - vienas īstās, otras, no cita moča, ko vēl varu uzsist gaisā. tā ka - no manis tik pozitīvas atsauksmes - ir jāpalasa, rūpīgi jāizpēta visa pieliktā informācija, nešaubos, ka mazajiem krēsliņiem, zābakiem u.c. lietām, garajā apraksta penterī ir arī norādīti izmēri, uz ko, visticamāk, pārdevējs atsauksies.

10 0 atbildēt

Meitene, kas iegādājās 11. -pati vainīga, ja nezin, kas ir Ann Summers. Lielākā daļa šīs firmas ražotās apakšveļas ir tāda mazliet neķītra.

Te ir mīlīga pidžama ar erotisku piesitienu emotion

6 0 atbildēt
Nezinu, man paveicas vai kā, bet ar ali un ebay nav bijušas problemas. 2x bet tur pašas vaina. Un es vismaz 2x nedēļā ko pasūtu.
5 0 atbildēt

  Nu pirk drēbes  onlainā no valsts,kura atrodas emotion "huta Ellē prom" otrpus planētai,nav diez ko prātīgi,var bet tad ir jāzin perfekti savi izmēri un jāsaprot pēc kādām mērauklām šiem tie izmēri rakstās,jo visur tie cipari un burti NAV vienādi.Uzrakstīsi tur savus ciparus LV versijā,nu tad nebrīnies piemēram,ka tavās biksēs varēs ierūmēties vēl kādi trīs dūšīgi veči,vai jaciņu,kuru varēsi tik uz diviem pirkstiem uzmau*t.Par citām lietām,nu ar ir jāuzmanās,jāpapēta,jāpalasa un tā tālāk.Veiksmīgu un jauku jums dienu!

5 0 atbildēt

Varbūt es protu izvēlēties pārdevējus, varbūt man vienkārši veicas, bet tie daži apģērba gabali, ko esmu pasūtījusi no Ķīnas selleriem Ebay ir bijuši ok. Pāris džemperi un pāris bikini. Pērkot vienu džemperi gan ilgi jo ilgi pētīju norādītos izmērus, pēc cm atbilda xl vai pat xxl, pasūtīju. Baiļojos, ka būs man kartupeļu maiss - nekā - viss superīgi. Der kā uzliets, krāsa forša, garums labs.

5 0 atbildēt

Klau, ko grib pa 70€????? Domāju,ka tā pat būs labāks par Samsung pa 80€!!!!

Normāli China brendi, pašam iet 6 gadus, tagad gan rezerves aļo, kamera 8MP, tīri ciešamas bildes, bet pirkts pirms 6!!!!!gadiem ! HTC,brālis nomainījis 3gab, jo nosprāga!, bet cena? Par viena cenu es nomainu 3-4 telefonus un man ir tehniski jauni! Samsungi ar ,2 gadi un beidzās, domāju jaunie modeļi, kuriem sarežģīti interfeisi! Tagad lietoju (jau 2gadus) Cubot , kamera 13MP(front8MP) ,augsts GPS piešķiļas pāris sekundēs un dizainiski ērts...

Vienkārši IR JĀSKATĀS ko pērc! Ierauga WOW , tādi tehniskie dati un CENA!!!!!!!! Bāc, uzreiz skaidrs,ka china pakaļdarinājums chinai...  emotion  

Tagad ir youtube, kur ir reāli un objektīvi apraksti! Tie parādās pirms iznāk AĻO, normālas firmas dot testētājiem, pirms laiž pārdošanā!

Un starp citu Chinas firma(nereklamēšu) ir ielikusi kloķi HTC,Samzung,ASUS utt, radot ātrāko un jaudīgāko telefonu! Viņš maksā ap 450$..., bet ir arī saucamie budžeta telefoni ap150$ ar ļoti labiem parametriem pa to naudu...

5 0 atbildēt

12. man liekas ir kaut kas no geju rotaļlietām. emotion

3 0 atbildēt

Daži bekoni lkm domā, ka uzreiz slaidas paliks kā pasūtīs kleitu. Bet par daļu vnk wtf. Jāpēta kādas atsauksmes par konkrēto tirgotāju ir.

4 1 atbildēt

100 un 1 reizi redzēti te.

Jāmāk lasīt un jāček atsauksmes pirms pērc un tad nebūs jāsūdzas.

Par apaļīgajām, tak saprotiet, ka nebūs tik smuki kā bildē, ja jums fīgura citādāka.

3 0 atbildēt

12.  jā ir gan ideja kā pielikt  emotion  

viss kārtībā

2 0 atbildēt

55. Bildē skaidri ir rakstīts, ka tie ir mājdzivnieku vārtiņi, bet bildē vairāk izskatās pēc monstra. emotion

2 0 atbildēt
23. un 38. Varbūt vajadzētu speķīšus vispirms nodzīt un tad sūdzēties. emotion
2 0 atbildēt

 emotion Labi ka es neko internetveikalos nepērku.  

2 0 atbildēt

no ebay vienreiz atnaca suds  bet tas ar viss kiniesu drebem janem vismaz 3izmeri lielaki

2 0 atbildēt

Man nekas nav pret apaļīgām meitenēm, bet domāju ka viņām vajadzētu drusku kritiskāk novērtēt sevi pirms pasūtīt kādu apģērbu kur uz bildes ir slaida modele glīšā kleitā/bikini whatever.

1 0 atbildēt