local-stats-pixel fb-conv-api

Negaiss4

22 1

Mani vienmēr ir fascinējusi ši dabas parādība.
Parasti tad izdomāju pastaigāties ,jo labāka laika nav par negaisa laiku,skatiities ,kā  parādas un pazūd zibens,protams vienmēr ari pastāv risks,ka tas tevi var apdraudēt esam tak dzirdējuši viss visādas lietas par zibens lodēm,protams tas ir tik ļoti reti sastopamas,esmu 1 no tiem ,kas to ir redzējis,viņi lido pa vēju plūsmām tapēc parasti var ielidot pa logu,viss labākais tanī brīdī nekustēties,jo viņa reaģe uz kustībām ko tu veic.

Protams esmu redzējis zibens lodi,bet pa laimi nav ielidojusi iekšā ,bet ir bijis tāds gadījums,kā pirms pāris dienām ,kad atrados labi ka 2m no iesperšanas vietas,protams adrenalīns uzkāpa lidz padebešiem,pat pēc šis pieredzes man vel projām patīk negaiss,viss īpašak vērot to =)

 

šeit bus daži video,kuri man liekas forši,ja jums patīk negaiss tad jums šķitīs tā pat emotion





22 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Es lodveida zibeni nekad neesmu redzējis un diezvai arī gribētu to redzēt. Taču pērkona negaisa laikā lauka vidū laukos ir pabūts vairākas reizes. Adrenalīns labs, sevišķi ja tu atrodies no tā epicentra vien ~ 200 metru. Kā arī ir sagadījies būt negaisa laikā zem 110 KV augstsprieguma līnijas, kad visi vadi tur sprakšķ :D

5 0 atbildēt

Es laikam esmu +/- tāds kā tu arī cepī atrasties ārā pērkona negaisa laikā ōr sēdēt uz palodzes pie atvērta loga :D Bet nu tie video gan man nepārāk..

4 0 atbildēt

man ir bail no zibens. un shodien dabuju izbaudit ko nozime kad koka 100 m attaluma iesper. aaaemotion

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt