local-stats-pixel fb-conv-api

Le Parkour1

31 0

Sveiki :)

Es te paķidāju pāris ''Parkour'' rakstus, bet īstu paskaidrojumu kas tas ir neatradu. Tādēļ izdomāju iepazīstināt cilvēkus kuri vēl nezin kas ir šis sporta veids. :)

ŠIS IR MANS PIRMAIS RAKSTS, TĀDĒĻ LŪDZU NĒESAT PĀRAK SKARBI ;) BET JŪSU VIEDOKLI TĀPAT UZKLAUSĪŠU!

 

Nu tad sākam :

Parkour ir ekstrēmais sporta veids, to kā sporta veidu radīja David Belle, līdzšim labākais zināmais Parkour'ists.

Franču valodā Parkour nozimē : ''l'art du déplacement'', jeb kustību māksla. Parkour ir domāts lai ātri parvarētu šķēršļus un nokļūtu jums vajadzīgajā vietā iekļaujoties ļoti mazā laikā. 

Ganjau būsiet dzirdējuši vārdu : Free Running - Tagad īss paskaidrojums par Free Running. Tas nav taspats kas parkour, parkour ir domāts lai nokļūtu no punkta A uz punktu B. Free Running ir vienkārša triku taisīšana... Free Running bieži izmanto grūtākus, bet nevajadzīgākus trikus kurus nebūtu ieteicams izmantot Parkour, jo tie tavu sķēršļu pārvarēšanu tikai palēlinās...

Lai iemācītos Parkour, nevajag nekādu speciālu inventāru vai ko tamlīdzīgu! Pēc savas pieredzes varu teikt ka var noderēt riteņbraucēju cimdi, labāk sporta bikses- nevis šorti jo tad var viegli savainot kājas, un protams sporta apavi! Sākt trenēties nekad nav par vēlu ! Protams vieglāk būs ja tu jau būsi tā sakot kautkur pakačājies, tas protams tikai atvieglos trenēšanos ! Ja esat sācis trenēties Parkour, tad tas nenozīme ka jums ir jātrenējas tikai tur kur jūs varat kautko izdarīt ! Jātrenējas ir arī savādākā veidā, piemēram pumpējoties, vienkārši skrienot vai nu apmēram tā...

 

Paldies, Ka Lasījāt ! Atvainojos, ja tur ir kāda gramatiskā kļūda vai nesaprotami teikumi... Rakstu es izdomāju pats, pēc savas pieredzes un neviens vārds no mana raksta nav ņemts no citas adreses ;)





31 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

am ja parkour nav sporta veids ta ir maksla parvietoties pilsetas dzinglos!!!

0 1 atbildēt