local-stats-pixel fb-conv-api

Vakcīna pret Ebolu?!21

275 0

Sveiki spoki! Es zinu, ka Ebolas izplatība vairs nav tik "traka", bet man liekas, ka šis raksts ir labs. Ieraudzīju, ka ir vakcīna pret Ebolu, un sapratu, ka vajag izveidot rakstu!

Ebola ir īpaši biedējoša slimība, ne tikai tāpēc, ka veids, kādā tā nogalina ir biedējošs, bet tāpēc, ka tā ir neārstējama un nav reālas vakcīnas. Tas acīmredzami ir kaut kas, ko zinātnieki strādā, lai mainītu — un viena vakcīna, kas ir tikko beigusi pētījumus ar pērtiķiem rada nopietnus solījumus.

Saskaņā ar referātu, kuru publicēja klīnisko pētījumu žurnāls, jauna tipa vakcīna, kuru var ieelpot plaušās, kur tiek aktivizētas imūnās šūnas, un tā nodrošina aizsardzību pret Ebolas vīrusu. Testēšanā, 12 pērtiķiem bija iedota vakcīna (astoņi ar aerosolu, četras ar iesmidzināšanu) un vēlāk tika injicēts Ebolas vīruss, kopā ar diviem nevakcinētiem pērtiķiem. Pēc pētījuma beigām nevakcinētie pērtiķi bija miruši, kamēr tie, kas bija vakcinēti palika veseli, bez nekādu pēdu par, Ebolas vīrusa atrašanos savos ķermeņos.

Aerosolized Ebola vakcīna būtu labas ziņas divu iemeslu dēļ: pirmkārt, Ebolas vakcīna! — kaut kas, kas vēl nav bijis veiksmīgi izstrādāts, padarot Ebolu vienu no drausmīgākajām un visbīstamākajām slimībām pasaulē, un otrkārt, fakts, ka vakcīnas varētu būt ieelpojams līdzeklis, lai to varētu administrēt bez ārsta vai medmāsas palīdzības.

Tomēr, tas nav sasnieguma brīdis; veiksmīgie izmēģinājumi uz pērtiķiem ne vienmēr strādā arī uz cilvēkiem, kas ir nākamais solis, šai konkrētajai vakcīnai. Bet, kad tu cīnies ar slimību, kura pēdējajaos 18 mēnešos ir nogalinājusi vairāk kā 11,000 tūkstošus cilvēku, tās ir labas ziņas.

Paldies, ka lasījāt! Citus interesantus rakstus meklēt manā profilā! Lai visiem veicas Titanu Cīņās!

275 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Niku nevarēja TC laikā mainīt, tev neviens to neteica?

29 0 atbildēt

Vakcīna beigusi pētījumus ar pērtiķiem emotion emotion

5 0 atbildēt

labi vien ir, ka ir tāda ebola, savādāk pasaule būs pārapdzīvota

3 1 atbildēt

Vajadzētu kautko "niknāku" izdomāt,lai atrisina pārapdzīvotības problēmu! Varbūt kādu vīrusu,kas atpazīst krievu gēnus emotion

3 1 atbildēt

Ebola ir ārstējama. Tiesa gan, tas nenotiek tā, ka tu iedzer tableti, bet tas notiek uztorot elektrolītu līmeni cilvēka ķermenī stabilu, apstrādājot slimības gaitā radušās infekcijas, ja tādas ir, utt. Galvenais ir sākt ārstēšanu savlaicīgi, jo ar Ebolu ir tas pats, kas ar vēzi. Jo vēlāk atklāj, jo mazākas iespējas.

0 0 atbildēt

Ticu ka vakcīna jau ir atklāta,tikai tā tiek slēpta.Ir naivi domāt ka šādu vakcīnu atklātu tautai.Ja atklātu,tad tikai tad ja ebola aizietu līdz kādai no svarīgām valstīm.Nevienu īsti nekrata kas notiek kkādā āfrikā tapēc arī neviens vakcīnu neatklās tautai.Diezgan skumji,bet patiesība.

0 0 atbildēt

pēdējajaos emotionemotion

0 0 atbildēt

Varu derēt kad HIV vakcīnas arī eksistē - tikai netiek atklātas tautai.

0 0 atbildēt
Kur var nopirkt?
0 0 atbildēt