local-stats-pixel fb-conv-api

Amīši17

27 2
Kāds bija ievietojis rakstu ar visādākām suņu šķirnēm, te būs viens mazs atsevišķs raksts par manējo - amerikāņu buldogu :)


Amerikāņu buldogi ir tuvākie radinieki izmirušajam vecajam angļu buldogam, jo netika pakļauti tik lielai selekcijai kā Eiropas brālēni - angļu un franču buldogi. Amerikāņu buldogam izšķir divus veidus - Džonsona tipu un Skota tipu jeb klasisko un bullija tipu jeb arī standarta un performances tipu. Katrā ziņā, viens ir augstāks un ar garākām kājām, otrs - zemāks un muskuļotāks.

Amerikāņu buldogi ir ar labi attīstītu muskulatūru un spēcīgi, apmatojums ir vai nu balts vai arī baltraibs. Parsti sver 30-60 kg un skausta augstums ir līdz 70 cm.


Iesaku ņemt amerikāņu buldogu, ja esat gatavi sprādzienam mājās, šī suga ir viena no aktīvākajām, priecīgākajām un draudzīgākajām, ātri sadraudzējas ar bērniem un cilvēkiem vispār, kaut gan tas ir atkarīgs no audzināšanas. Labi padodas dresūrai un ir ļoti uzticīgs saimniekam. Kas attiecas uz citiem dzīvniekiem, ar tiem parasti nav problēmu, ja viņi ir radināti kopā no bērnības.

Jāpiemin, ka šī suga būs diezgan nelaimīga dzīvojot dzīvoklī, amerikāņu buldogiem vajadzīga vieta, kur izskrieties un izlādēt enerģiju, savs pagalms un sava teritorija.

Šie suņi dzīvo 10-14 gadus, parasti slimības ir ģenētiski iedzimtas, bet tas nav ļoti raksturīgi.


Katrā ziņā, ja pieņemsiet amīti kā ģimenes locekli, nekad nenožēlosiet :)
« 1  2  3 »
27 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Es tikko iemīlējos. emotion
2 0 atbildēt
Negrib kaads par Dobermanjiem uzrakstiit? :)
2 0 atbildēt
Grūtāk ir aprūpēt māju un drēbes, ja tāds ir. emotion
1 0 atbildēt
ā bet satrakojies viņš var izskriet cauri ķieģeļu sienai! emotion
1 0 atbildēt
ha, man ar tāda ir mājās.. :) jauki suņi..
1 0 atbildēt
un tomēr peles ir parocīgākas;))
1 0 atbildēt
nauruha, nav tik traki, grūtāk tiešām ir aprūpēt māju, ja suns paliek viens uz kādu brīdi :) izskatās, ka beai arī sanākusi darīšana ar šitajiem :D
1 0 atbildēt
jāuzraksta par manu vilku ;) video ar var piesviest no youtuba(pirms pāris gadiem filmēc) ;) btw feins raxts ;)
1 0 atbildēt
skaists suns
1 0 atbildēt
es lkm rakstīšu par Jack Russel trjeriem baigi patīk tie :) a vsp tādu suni nav grūti aprūpēt?
1 0 atbildēt
Smuki suņi man mājās ir rotiņš, savākšos spēka un pamēģināšu par rotiem uzrakstīt ;)
1 0 atbildēt
"Iesaku ņemt amerikāņu buldogu, ja esat gatavi sprādzienam mājās, šī suga ir viena no aktīvākajām, priecīgākajām un draudzīgākajām, ātri sadraudzējas ar bērniem un cilvēkiem vispār, kaut gan tas ir atkarīgs no audzināšanas. Labi padodas dresūrai un ir ļoti uzticīgs saimniekam. Kas attiecas uz citiem dzīvniekiem, ar tiem parasti nav problēmu, ja viņi ir radināti kopā no bērnības." Tas ir tiesa. Ja nedzīvotu dzīvoklī, izvēlētos tieši šādu suni. Bildes arī labas!
1 0 atbildēt
sōū kjūt.
0 0 atbildēt
Pēdējā bildē tik mīļš tas suņuks izskatās ^^
0 0 atbildēt
Dievinu stafordus un bulterjerus(manā albūmā ir dažas stafordu bildes)!Gribēju ņemt vienu no tiem,bet tākā dzīvoju ar māti,kura šos suņus uzskata par nezvēriem un rīkļu rāvējiem,turklāt viņiem obligāti vajadzīga suņu skolu,samierinājos ar miniatūro taksi.Paņemt taksi bija mana lielākā kļūda,raksturs galīgi nepatīk.Un kā par nelaimi par stulbākajām rakstura īpašībām uzzināju tikai tad,kad to biju jau paņēmusi-1)visi svešinieki ir draugi un visus vajag bučot un lēkāt apkārt kā slimam(nu riebjās man ja kāds ar manu suni ucinās un ja mans suns mani nesargā,bet laiza seju tam no kura vajadzētu sargāt) 2) drausmīgi jūtīgi suņi,čurā aiz padevības pie katras iespējas,po* kur atrodas gultā uz grīdas un ārā,neatkarīgi no tā ko daru lamāju,mīļoju vai esmu atnākusi mājās un vēl drausmīgi spītīga,klausa tikai kamēr skatās.Novērsies un jau turpinās darīt to,kas tikko pirms dažām sekundēm bija aizliegts. Nu neko,būs jādzīvo vien ar to pašu,ārā jau nemetīšu,pati vainīga,ka šīs īpašības uzzināju par vēlu.Nākošo suni ņ*t rakšu vēl dziļāk,lai atkal neiegrābjos.
0 0 atbildēt
Suņuks smuks, bet pašai mājās Amerikas Stafordšīras terjers.. :) Varētu kādu rakstiņu par viņiem?....
0 0 atbildēt
Tiešām draudzīgi un mīļi suņi. Mājās ar viena tāda ir. Patīk blēņas padarīt, bet ar tādu nav bail pa ielu vakaros staigāt
0 0 atbildēt