local-stats-pixel fb-conv-api

Izskatījās pēc krītoša meteorīta.16

Divdesmit pirmā ceļojuma diena. Pēc pavadītās nakts pie policijas iecirkņa, mēs esam gatavi doties tālāk ceļā uz Latviju. Pirmajā dienas daļā mums klājās ļoti grūti un mums neizdevās nevienu nostopēt, taču vēlāk mums izdevās tikt pat līdz Polijai un nākošajā dienā mēs turpinājām ceļu uz Latviju.

540 8 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Piesaistošs virsraksts! emotion Bet ka parasti video pozitīvs!  emotion 

19 0 atbildēt
Like jau, kā vienmēr uzlikts, kamēr intro vēl nav pagājisemotion
12 0 atbildēt

Kā vienmēr, superīgs video.  emotion 

5 1 atbildēt

Tāda tualete Vācijā ir standarts, bet tikai, ja ir maksas ieeja. 1 eur, laikam un vēl iedod kuponu pa 0,50 eur pirkumiem veikalā. Bet nopirkt Snickers batoniņu ir 2-3 reizes dārgāk kā Latvijā, pat ar visu atlaidi.

Nu, tagad Jums līdz Latvijai palicis viens kuiļa rūciens. Jau iebraucot Lietuvā, sajūta būs kā mājās. Nākošā sērija būs pēdējā?

4 1 atbildēt
Gg takā pašam par sapni ir šāds trips, tad skatos jūsu video un izdzīvoju šo stāstu, jo savas kaites dēļ šādi nevaru ceļot... emotion
4 1 atbildēt

Super video, kā vienmēr  emotion 

3 0 atbildēt
Mēs ar brālēnu stopējām uz Barselonu vasarā. Mēs izbraukājām poliju, vāciju, franciju (kur nostopejam profesoru, kurš mūs 3 dienas izvadāja pa Francijas skaistākajām vietām - arī vienu no Francijas kanjoniem. Visskaistākais,ko biju redzējusi..), Spāniju, tad augšā uz Nīderlandi un Beļģiju, tad atpakaļ uz Lv. Mēs Polijā nelaimīgi iesprūdām,jo mūs aizveda nevis pa galveno šoseju, bet lejā galīgi uz Wroclaw... Ellē ieveda, jo nācās iet ar kājām cauri ciemiem.. nebija galvenais ceļš, bet kkads lauku ceļš un mašīnas uz varšavu,ofc, nebrauc.. Izgājām vairākiem ciemiem cauri ar kājām,kad viens furists apstājas un mūs paņēma, pat nestopejam. Un līdz varšavai emotion Tad saplīsa telts, nācās visu nakti stāvēt un stopēt, drēgnā,aukstā laikā jo bija augusta beigas jau. Paveicās, negribīgi paņēma mūs abus. Aizveda uz Lietuvu.kur atkal švaki gāja. Tomēr viens LV fūrists apžēlojās un paņēma mūs abus. Izmeta pļavniekos, ideāli. Bijām tik nenormāli happy. Prieks redzēt lv numurzimes. Visādā ziņā mums tas trips prasīja mazliet vairāk par mēnesi. (Mans budžets gan bija pāri 1000eur, tpc bijām vienmēr paēduši). Bet ir iespējams iztikt ar daudz mazāku summu. Un visiem ieteiktu,kamēr jauni, stopēt, jo vēlāk būs darbs, vecums, tad būs cita ceļošana, bet stopēšana ir kaut kas unikāls... Tikai tā var reāli izdzīvot to vietu, kur atrodies, ne tūristu grupā vienkārši pie pludmales emotion
3 0 atbildēt
Wildbananastrip, plānojat ceļot arī šovasar?
4 3 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt