local-stats-pixel fb-conv-api

Ēģiptes šarms un vilinājums12

154 1

Sveiki visapkārt. Vēlos jūs iepazīstināt ar ļoti neaizmirstamu, saulainu, viesmīlīgu vietu, kur es kopā ar ģimeni pavadīju savas brīvdienas. Tātad, mēnesi iepriekš es biju saulainajā Ēģiptē, Šarmelšeihā, Jaz Mirabel Beach viesnīcā, kur ir visnotaļ skaista pludmale un pasakaina jūra, bet vēl skaistāks rifs ar dažnedažādu krāsu un lielumu zivīm, kā arī koraļļiem. Ja esat zemūdens pasaules cienītāji, šis noteikti jums būtu jauks, neaizmirstams ceļojums, jo, manuprāt, Sarkano jūru nekas nevar pārspēt. Taču, ja jūra jūs tik ļoti nesaista un vēlaties vienkārši laiski, jautri un labi pavadīt laiku ar ģimeni vai draugiem, ir atrodami citi izklaides veidi - sauļošanās pludmalē, ūdens slidkalniņi, džakūzī, tvaika pirts, tennis, vizināšanās ar kamieļiem un daudzas citas interesantas nodarbes. Apkārt valda ļoti nesteidzīga, laiska, patīkama aura, kā arī var satikt un iepazīt jaukas personības. Man gadījās pieredzēt, kad nepazīstami, pirmo reizi redzēti cilvēki pienāk klāt un uzsāk sarunu, tā aizsākoties jaunai draudzībai, taču jābūt vismaz angļu vai krievu valodas zināšanām. Pēc maniem novērojumiem, ēģiptieši labāk jūtas un laipnāk pret jums izturas, ja viņus uzrunā angliski. Ir, protams, arī iespēja doties interesantās ekskursijās uz pilsētu, un tas ir tā vērts, jo pilsēta ir tiešam skaista, īpaši uz vakara pusi. Domājot par šo visu, vēl joprojām mani pārņem patīkamas sajūtas, tāpēc esmu izveidojis mazu klipiņu par savu Ēģiptes ceļojumu un esmu arī uzņēmis dažas bildes, kuras ir iespējams apskatīt zemāk.



154 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
True.
1 0 atbildēt

mja, cilvēki laikam nav redzējuši kas ir rifi un koraļļi. Ēģiptes kurotu piekrastē to var teikt ka vispār nav! Uz patiesi skaistiem rifiem visus pēc kārtas neved, jo diemžēl slāvu tautas (pārsvarā) pārstāvji tos ir iznīcinājuši. Pats personīgi esmu pāris slāviem piedraudējis par koraļļu un jūras iemītnieku aizskaršanu.

1 0 atbildēt

Principā, brīdī, kad braucām viss vēl bija normāli, viss sākās ceļojuma pēdējās dienās, bet trakākais bija zināt, ka krievu lidmašīna bija nogāzusies tikai dažus kilometrus attālumā no viesnīcas. Lielā haosa dēļ palikām vēl vienu dienu viesnīcā. Pats nepatīkamākais bija lidostā, kad nezināmi cilvēki kāpj viens otram virsū, lai paspētu uz reisu. Lai nu kā, laiks bija pavadīts perfekti.

0 0 atbildēt

Nesen viens paziņa bija, viss ir forši, nav krievu, franču un haumačiešu, ir vācieši, austrieši, bet ite ir pedanti, klusi, kārtīgi, nepukst, ja ielien bez rindas un paņem uzreiz visu spaini ar šmigu vai sargā no viņiem zviedru galdu, krēsli tukši, pie jūras klusums un nav bardaks, divas nedēļas dzīve kā īstā kūrortā. Pat salīdzināt nevar ar iepriekšējo gadu kolhoziem.

Vienīgais trūkums, ka neplānojiet nekādas ekskursijas, par iziešanu ārpus viesnīcas teritorijas, jo vietējiem iet tik slikti, ka viņi arī savā dullumā vienkārši aplaupa līdz pēdējam - pieklājīgākie rauj aiz rokām savā veikalā, nepieklājīgākie mēģina apzagt, nahali vienkārši aplaupa, cenšas izsist somiņas, izrauj pasi, un pēc tam to liek atpirkt, utt. 

0 0 atbildēt
Man vispar ir bail kaut kur brauktemotion jebkuremotion
0 0 atbildēt

Mani saistīja 1.,3., un 5. fotogrāfija, tātad daiļdārzi. Arī neklātienē var daudz ko gūt.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

oo es tur arī gribētu pabūt, forši. emotion 

0 1 atbildēt

Jābūt galvā tērētam, lai tagad brauktu vai reklamētu braucienu uz Ēģipti. Jā, kādreiz varēja...  emotion 

0 1 atbildēt