local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiktu, ja man būtu īpašas spējas? #1 Superspēks3

Reizēm sanāk aizdomāties, kā būtu ja es būtu ar kādu īpašu spēju. Pirmajā, kā būtu, ja būtu rakstā padomāsim, ko es darītu ja man piemistu superspēks.

Pirmkārt, pamosties no rīta ar superspēku būtu izcili. Komiksos un filmās tam komplektā līdzi nāk muskuļi, presīte - ardievu alus vēders un ar dievu palīdzības meklējumi, ja jāstiepj smagas mēbeles. Bet, ko es tajā brīdī nodomātu? Nē, drīzāk, kā es to saprastu?

Visticamāk, es to saprastu brīdī, kad darītu ko ikdienišķu. Piemēram, nabaga neko nenojautošais Count Monte Black gatavo kellogsus sev brokastīm un paņem piena paku. Paka rokās izjūk. Pakasu pakausi un nodomāju, ka kaut kā neveiksmīgi būs paņēmusies. Jāiedzer silta, rīta tēja. ņemu tējas krūzīti un krūzīte turpat rokās izjūk tūkstots mazās drumsliņās. "Nu neko," pie sevis nodomātu un ietu darīt ko citu. Jāpaskalda malka, lai iekurinātu krāsni - jau pie pirmās pagales izjūk cirvja kāts un arī asmens. Lūk, šajā brīdī nabaga Count Monte Black, saprot, ka kaut kas līdz galam nav kārtībā. Pagalmā stāv mašīna. Nabaga superstiprinieks, kuram tikai tagad sāk rasties izpratne par situāciju izdomā pamēģināt to pacelt. Un paceļ gluži kā rotaļu mašīnu - lūk tā CMB saprot, ka ir kļuvis super stiprs.

Sākumā nabaga jauno superstiprinieku pārņem bailes, taču tad viņs saprot, ka tas varētu būt pat ļoti noderīgi - galu, galā visi darbi tagad būs darāmi vieglāk. Līdz variantam par cīņu ar ļaunumu jaunais superstiprinieks gan nenonāktu - superspēks, taču neglābj no lodēm, nažiem un citām lietām, kas jaunizceptajam "Halkam" varētu nodarīt pāri. Līdz ar to Count Monte Black sevi nesauktu kādā īpašā vārdā, jo kāda jēga no tā? Un pirmais ko viņš izdarītu jau izpratis uz ko ir spējīgs - viņš palīdzētu vietējās pilsētas ceļu strādniekiem ātrak pabeigt jau galīgi apnikušo remontu, kurš pat septembra beigās vēl ir labi ja divas trešdaļas pabeigts.

74 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tava problēma - OS notiek reizi 4 gadosemotion

5 0 atbildēt

Es laupītu bankas!

2 0 atbildēt

Un akal komentāri iespārda vairāk kā raksts.

2 0 atbildēt