local-stats-pixel fb-conv-api

Volkswagen prezentē prātīgi neprātīgo Golf R universāli2

36 0

Pašlaik aktuālajā Losandželosas auto izstādē Volkswagen, prezentējot jauno Golf R modeļa versiju, ir centies definēt jaunu robežu starp saprātīgo un neprātīgo. Šoreiz 300 zirgspēku spēkstacija ievietota visnotaļ praktiskā vidējās klases universālī.

Golf R universālis daudz neatšķiras no hečbeka. Tas apgādāts ar to pašu 2 litru tiešās iesmidzināšanas četrcilindru turbodzinēju, kas nodrošina aptuveni 300 zirgspēku jaudu un 515 ņūtonmetru griezes momentu. Iespaidīgo jaudu līdz riteņiem palīdzēs novadīt pilnpiedziņas sistēma un sešpakāpju divsajūga ātrumkārba.

Volkswagen vēsta, ka šis modelis būs spējīgs sasniegt 100 km/h lielu ātrumu vien 5,1 sekundē, bet tā maksimālais ātrums būs 250 km/h. Vienlaikus gan jāatzīmē, ka kombinētajā ciklā auto patērēs vien 5,9 litrus degvielas uz katriem 100 kilometriem, bet CO2 izmešu daudzums sasniegs 163 gramus uz katru kilometru.

Saprotams, ka galvenais iemesls izvēlēties tieši šo versiju nevis Golf R hečbeku vai kādu citu sportisku auto, ir tā praktiskums. Universālis nodrošina par 262 litriem lielāku bagāžas nodalījumu, tā tilpumam sasniedzot 605 litrus, turklāt, nolokot aizmugurējos sēdekļus, bagāžas telpas tilpums palielinās līdz 1620 litriem.

36 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Rīgā redzēju Golf 7 R hetčbeku- domāju- tajā brīdī tā bija Kalnciema ielas mašīna nr.1 emotion Baigā bomba. Stāv viņš arī ss- 40'000 emotion

0 0 atbildēt
JR avatarsJR

Skaists,jaudīgs,ekonomisks,drošs... Ko vel var vēlēties ? Gan jau,ka cena arī nebūs pārāk liela.

0 0 atbildēt