local-stats-pixel fb-conv-api

Videokolekcija - Uzmini manevru!4

147 1


147 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Dažiem tas plašāks leņķis tāds - itkā viņi ar kamazu un divām piekabēm grib iebraukt. 

0 0 atbildēt

nepiekrītu. ir jāieņem pareizs stāvoklis kad nogriežas, kā arī nedrīkst rādīt maldonošus signālus. no otrās joslas vai pretējā s'tavokļa drīkst griesties tikai liela izmēra auto pirms tam pārliecinoties par satiksmes drošību. pie tam pirms manevra jāskatās spoguļos, tas ir pirmais ko iemāca skolā!

0 0 atbildēt

Ir tāda lieta kā galvenais ceļš un braukšana maksimāli tuvu ceļa labajai malai, tā kā ja kāds griežas pa kreisi, un tu vari izbraukt pa labo pusi neiebraucot nomalē, ta nav apdzīšan pa labo pusi. man liekas ka tu īsti nosteikumus nezini. Kāda man darīšana ka kāds grib griest pa kreisi ja es braucu taisni, man galvenais ceļš, lai otrs skatās. Muļķības tu raksti, tu interpretē noteikumus. Ir gan tāda lieta ka smagie drīkst nogriezties no otrās un tieši tāpēc ka tas ir nepieciešams. 

0 0 atbildēt

Es domāju, ka cilvēkiem kuri izlasīja tavus komentārus pat video neskatoties par tevi viss ir skaidrs. Ko man te tālāk cīnīties. Nākošo reizi, kad tev visi apkārt pīpina nebāz pa logu ārā vidējo pirkts, bet padomā ko esi izdarījis ne tā!

0 0 atbildēt