local-stats-pixel fb-conv-api

Toyota Cressida13

178 3

Šī Toyota Cressida pieder Robert Turnbow, kurš piedalās Lone Star Drift sacensību sērijā, kas notiek Teksasas štatā, ASV.

Auto ir trešās paaudzes Toyota Cressida (MX 73), ko ražoja no 1984. līdz 1988. gadam. Standartā Toyota Cressida automobiļiem bija rindas sešcilindru dzinējs ar divpadsmit vārstiem, kura tilpums bija 2,8 litri. Dzinēja jauda atkarībā no komplektācijas bija 145-175Zs un griezes moments 190-230Nm. Auto bija pieejams ar 5-pakāpju manuālo vai 4-pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

šim konkrētajam auto tika ielikts 2,5l 1JZ-GTE turbo dzinējs, kas bija arī trešās paaudzes Toyota Supra automobiļiem. Dzinējs standartā attīsta 280 Zs lielu jaudu un 363 Nm lielu griezes momentu. Ar dažādām modifikācijām šīs Toyotas dzinējs attīsta ap 400Zs. Tika uzstādīta lielāka turbīna, ražīgāks degvielas sūknis, ražīgākas sprauslas. Vēl arī auto tika pie atvieglināta spararata un sporta sajūga.

Visas priekšējās piekares daļas ir pielāgotas no 4 paaudzes Cressida, lai priekšējie riteņi būtu vairāk izvirzīti uz āru un varētu uzlikt diskus ar 5 skrūvēm (3. paaudzes Cressidai diski nāk uz 4 skrūvēm). Aizmugurē piekare arī pārveidota tā, lai varētu uzlikt diskus uz 5 skrūvēm. Diski ir 18 collu Work Euroline SL. Auto ir uzstādīti Serial Nine koiloveri, Super Pro bukses, Whiteline aizmugurējais stabilizatora stienis.

Priekšā ir uzliktas Nissan Z32 300Zx bremzes. Auto ir arī wilwood hidrauliskā rokas bremze.

Kā jau drifta auto, arī šim vajadzēja bloķi, tāpēc tika vienkārši sametināts reduktors.

Ir arī padomāts par autovadītāja drošību - uzstādīts drošības karkass, Sparco Evo sēdeklis, RCI drošības jostas. Vēl pie uzlabojumiem auto salonā var pieminēt - RAZO plato atpakaļskata spoguli, dažādus Apexi un Greddy mērinstrumentus.

« 1  2  3 »
178 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

BMW killers :D

5 0 atbildēt

13. bilde. kur tādu roceni var dabūt?  emotion emotion emotion emotion emotion

bet masīna ka neiespējama misija jeb lohiem ar naudu

0 0 atbildēt

paldies. varbūt skatē nelaiž tapēc ka šīs nefiksējas vai arī tiesām kā akmenī kalts - hidrauliskajai ne.

0 0 atbildēt

mana mīla/

0 0 atbildēt

vecas bildes :(

0 0 atbildēt

tiko iemiilejos

0 1 atbildēt

Koņčāa emotion

0 1 atbildēt

Skaists auto.

0 1 atbildēt

nepiestaav shitam auto tik briesmoniigi ripuki un truba pakaljaa...  nepiekritiishu tam ka sho var nosaukt par skaistu

0 1 atbildēt

ahuuns spridzeklis emotion

0 2 atbildēt

Fuj bļe , atbaidoša  mašīna emotion

1 3 atbildēt