local-stats-pixel fb-conv-api

Tiem, kam patīk auto9

27 7

''TEcomedy'' ir latviešu youtuberis, kurš taisa vlogus, mašīnu driftu video u.c. Viņš nesen pārdeva savu mazleit sadauzīto BMW un nopirka 2002.gada LADU. Līdz ar to viņš sāka taisīt video ar nosaukumu ''Ladas pieddzīvojumi'', kurā uzlabo Ladu tērējot pēc iespējas mazāķ naudu. Kā viņš pats teica, tad viņš mēģinās ladu pārtaisīt par sporta mašīnu tērējot pēc iespējas mazāk līdzekļu. Ne jau baigi profesionālo, bet savam preikam. Šeit būs video ar pirmo ''Ladas piedzīvojumi'' sēriju. Ja gribat kaut ko sīkāk uzzināt vai redzēt pārējās sērijas, kurās viņš cīnās ar rūsu, caurumiem u.c. spiediet uz viņa kanālu.



27 7 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

jā ar aizmugures piedziņu cita diršana emotion  nekad nesmu pircis sev priekšpiedziņas mašīnas, jo fu, fu, fu, tikai 4x4, vai RWD emotion 

1 0 atbildēt

Pilnpiedziņa, priekšpiedziņa, viduspiedziņa... Ja nebraucam purvus mežus tad tas kāda starpība? 

Un nestāstiet man par to cik labi BMW vadās un ka priekšpiedziņa ir sūds jo stūrēt un vilkt nav labi. Tie kas ar auto pārvietojas, kā normāli cilvēki, tie zina, ka nav nozīmes kuri rati un cik stumj vai velk to auto, kamēr viņš ripo uz priekšu. Kas kuram patīk, tas ir cits jautājums.

Un jā, man ir bijusi gan priekšpiedziņa, gan pakaļas piedziņa, gan pilnpiedziņa un visi citi. 

No pieredzes teikšu ka jāņemt to kam labākā cenas/kvalitātes/komplektācijas attiecība. Bet ar pakaļas piedziņu ziemā ir grūtāk, lai arī kādas riepas virsū. Pilpiedziņa tērē vairāk degvielas. Tagad braucu ar priekšpiedziņu un ir ļoti labi.

0 0 atbildēt