local-stats-pixel fb-conv-api

Tesla - nākotne, kuras dēļ vērts dzīvot41

Ceru, ka nevienam vairs nav jāuzskaita visas Īlona Maska vadībā pasauli pārņēmušās kompānijas. Vidusmēra latvietim šie fakti šķitīs utopiski, bet jā, ko jūs atbildētu, ja jums piedāvātu nopelnīt savu dzīves bagātību cenšoties izkonkurēt kādu lielu internetbanku(no nulles), vai sastādīt konkurenci NASAi, vai arī, cenšoties iestāstīt vidusmēra cilvēkam, ka elektroautomobīlis ir labāks par tavu iemīļoto naudas dedzināmo mašīnu.

Bet šoreiz stāsts tieši par Teslu, precīzāk Tesla motors - kompānija, kas desmit gadu laikā ir mainījusi pasaules domāšanu attiecībā uz pārvietošanos no punkta A uz punktu B.

Noskaties!

504 2 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000
Tesla viens no auto brendiem, kas parāda, ka nākotnes auto nemaz nebūs tik slikts. Un tesla s dizains ir vienkārši konfekte.
19 1 atbildēt

Diez vai elektromotori samazinās izmešu daudzumu, ja to pašu elektrību lielākoties iegūst no jūs paši ziniet kā.

14 3 atbildēt

3..  par labāku nākotni un mazāku daudzumu co2 izmešu.... Tu maz zini cik co2 tiek saražots radot šo brīnumu..? Dabas draugs..

13 3 atbildēt

mašīna jau kruta , bet mūsu ceļi gan ne  . Vairāk kā Jūrmala - centrs nebūtu prātigi braukt .

8 0 atbildēt

Pec 5gadiem ta bus parasta lieta,varbut pat atrak.Man gan patik dzirdet dzineju.Pec skanjas vien juti ,ka viss ir kartiba.

6 1 atbildēt
Mmmmmm Tesla, bet dārga.
4 0 atbildēt

Starp citu, marta beigās tiks atklāts Model 3, kura cena būšot ap 35 000$ (31 000 eur). Domāju, šāda cena arī Latvijā daudziem būs diezgan paceļama.

4 0 atbildēt

Nekas nelídzinás normalas litrázas dziesmai. Nákotne bús bez masinám kas rada muziku. zeel emotion 

3 0 atbildēt

Viss ir forši, bet tas 17" ekrāns... nu tas ir bišķi par traku. Personīgi man pilnīgi pietiktu ar 9".

3 0 atbildēt
85000 uz astoņiem gadiem sanāk ka vidusmeēra latvietis katru mēnesi 900 pa autiņu var maksāt
2 1 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

"cenšoties iestāstīt vidusmēra cilvēkam, ka elektroautomobīlis ir labāks par tavu iemīļoto naudas dedzināmo mašīnu"

Zini ko ir grūti cilvēkiem iestāstīt? To kas nav patiess.

Tad kad Latvijā uzlāde būs iespējama kā minimums katrā otrajā benzīntankā, elektrības cena nokritīsies kādas 5 reizes mazāka, kad 10 gadus dedzinot benzīnu radīsies vairāk kaitīgie izmeši kā saražojot vienu pašu akumulatoru(nerunājot par pārējo elektroniku, kas tur ir iekšā) - lūk tad arī varēsim runāt par to ka tesla ar kaut ko ir labāks un nekaitīgāks par manu 20 gadīgo renault.

 Bet ja grib salīdzināt komfortu, jaudu, paātrinājumu, drošību un tādas lietas, tad jāsalīdzina ar atbilstošas cenas mašīnām, kur par 85K var daudz nopietnāku un ērtāku dampi nopirkt.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Cik lasīju garantija aklomātoriem 8 gadi t.i. ja viņi nobeidzas.Ja pēc 2 gadiem aklomātora ietilpība krītas par +- 50% un ar katru gadu turpina kristies tad brauc piesējies pie vada vai turi garāžā.Protams var mainīt elektrokāru ik pa 2 gadiem ja maks atļauj vai nopirkt jaunus aķīšus maksāja apmēram 35 št.Nevaru vairs mātē guglē atrast kur bija raksts kāpēc nepirkt elektrotačkas.

1 1 atbildēt

Jā, tagad ir 11. Es ņēmu no ļoti vecas statistikas.

0 0 atbildēt

Model S izskatas diezgan eleganti. Pārējie gan tādi neglīti, Bet man kā auto entuziastam, galīgi nepatīk tas elektromotors.  Nav braukšanas prieka, ja parvietojoties viss ko dzirdi ir riepu skaņa saskarsmē ar asfaltu. MAn braucot patīk dzirdēt motoru. Un ja vel tas ir V8 motors, tad vispār pat rādio nevajag slēgt iekšā jo motora skaņa jau ir kā mūzika.

1 1 atbildēt

ss_lv  mašīnas cena 100 000 eur  (2015. gads), bet reālī šīs mašīnas var uzlādēt no rozetes vai vajag kādu speciālo uzlādes punktu -  cik izmaksā viena uzlāde, cik automašīna km var nobraukt ar pilnu uzlādi, kādas apkopes ? cik ilgi tur akumulatori pie mūsu  sezoniālajiem apstākļiem? 

0 0 atbildēt

Tesla... jau 50 gadus atpakal bija tādas tehnoloģijas krievijā emotion Nothing special ! https://www.facebook.com/relaxKZ/videos/1702192626661297/

0 1 atbildēt

Garlaicīgs, bezpersonisks auto, kura vienīgais pluss - paatrinājums. Un fīčas priekš slinkiem ļautiņiem, durvis, kuras pašas aiztaisās, jo tas cilvēkam ir grūti izdarāms, izbīdāmi durvju rokturi (just why?), autonoma braukšana priekš ļautiņiem, kas par tizlu, lai paši pabrauktu. Pēc 15-20 gadiem šo auto neatcerēsies kā leģendu, bet kā parastu braucamo un neko vairāk. Par 100k vienmēr izvēlētos auto ar masīvu V veida benzīnieku, kas dod kaifu braukt.

3 4 atbildēt
0 1 atbildēt