local-stats-pixel fb-conv-api

Sāpīgi ap sirdi paliek , noskatoties šo . . .7

42 0

Šo rakstu izveidoju `` muscle car `` cienītājiem . Videoklipos varēs redzēt `` muscle cars `` , kuri nevienam nav vajadzīgi un stāv pamesti mežos , šķūnos un tamlīdzīgi . . .

Vai arī jūs vēlētos kādu no tiem izglābt un sniegt tam jaunu dzīvi ? :) Protams , tas nav iespējams Latvijā , jo šeit kaut ko tādu atrast ir prakstiski neiespējami , varbūt vienīgi kādu vecu žiguli varētu dabūt un atjaunot . . . ;D Bet labi , pietiks runāt , skatieties video . Šis raksts ir vairāk pārdomām . :) Pirmo videoklipu skatieties caur youtube , jo tam ir autortiesības uzliktas , tajā varēs redzēt pamestu Chevrolet Chevelle . :)







42 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kā var pamest TĀDAS aoutomašīnas?!?!?!?emotion

5 0 atbildēt
Kā tā var ?!?!? Nīkuļiem grūti salabot bla es krāmētos un tad kad nevienam nebūs tāda mašīna tad būs "wow"
2 0 atbildēt

Varbūt pēc 60 gadiem būs mašīnas kas izskatās pēc lidojošajiem šķīvīšiem kā džetsonos, un cilvēki liks youtuba video kā šķuņos atraduši opel ascona un 3 golfus, un šausmināsies kā tādas mašinas var pamest novārtā

1 0 atbildēt

I know the feeling bro... emotion

Skatoties visu laiku domāju kad pamanu šādas bildes ar pamestiem muskuļiem - kaut man būtu nauda, es nopirktu vai savāktu lielu daļu, restaurētu un pārdotu, sev tīkamos un retos paturētu sevi, pārējos pēc tam pārdotu, jo man ir galvenais, lai viņi nepaliek un nerūsē vēl vairāk, lai pat tiek pārdots, es vnk nevēlos lai šie rūsē bez īpašnieka. /Īsts muskuļauto fans/

Tak paskat...pamests Hemi Cuda/Plymouth Barracuda, tādam labi restaurētam cena vien ir tuvu pie miljons $ ... bet skatoties uz to, ko varētu atļauties vispār iegādāties, un tas man patīk viss vairāk, ir Chevy Chevelle SS '70 gada modelis, arī redzams otrajā video - 2:31 , protams ir vēl daži, piemēram Pontiac GTO arī '70 gada modelis, un Ford Gran Torino '72 gada modeli.

1 0 atbildēt

PSRS laika mašīnas daudzas ar šādi mētājas.

0 0 atbildēt

Domāju, ka bus kāds sirdi plosošs stāsts bet prosta mežā pamestas mašīnas? vai šos ir joks? emotion

0 1 atbildēt

Lielākoties cilvēki vienkārši nopirka jaunāku... vai prosta ejošu auto... jo apnika krāmēties ar veco, kuram grīda izpuvusi vai motors sācis elpot pa caurumiem, kur tiem nevajadzētu būt... ukp:

A tagad zaļknābji skatās uz problēmu un raud par pavisam citu problēmu.

0 2 atbildēt