local-stats-pixel fb-conv-api

Retro motocikla restaurācija bildēs35

160 0

Domāju, ka liela daļa no jums kaut reizi dzīvē ir redzējuši kādu retro motociklu, vainu kādas pilsētas svētku izstādē, vai Motormuzejā vai kur citur. Bet retais zina kā viņi no sarūsējušām grabažām kļūst par interesantiem apskates objektiem. Tapēc piedāvāju mūsu šīsziemas projektiņu- padomju motorolleri Tula T200, nav nekas ekskluzīvs, bet manuprāt sanāca tīri smuks. :)

Par motorolleri : ražots no 1957. līdz 1962. gadam (konkrētais ir 1958.gada), motora tilpums- 198cc, jauda- 8zs, svars- 150kg, garums- 1,93m, platums- 51 cm, augstums- 1,01m.

Tula T200 tika kopēts no vācu motorollera Goggo TA200 (http://steveglas.files.wordpress.com/2006/10/glas-goggo.JPG?w=510), 62. gadā T200 tika modificēts par T200m, tas vairāk atšķīrās vizuāli bet bija arī daži tehniski uzlabojumi.

 

Ps. Šis viss mums ir vairāk hobija līmenī, tapēc profesionāļus lūdzu stipri nepukoties par kādu "haltūru" ja tādu pamanat :)

Pss. Atvainojos par dažu bilžu kvalitāti, jo lielākā daļa bildētas ar mobilo.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
160 0 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 35

0/2000

labais! Cik ilgi liki restaurēji un cik tas kopā izmaksāja?

5 0 atbildēt

nedaudz ir darbiņš

3 0 atbildēt

Pa pirmo!  Cienu cilveekus, kas nebaidaas njemt rokaa shtrumus un nosmeereet melnu muti. Izmaksas shitaadiem projektiem ir gana daargas, bet taas par visiem 100% atsver gandariijums no pasha restaureeshanas procesa, un prieka par gala rezultaatu.

3 0 atbildēt

visu cieņu. te jau pa rihtīgo atrestaurēts un liels darbs ielikts. gluži kā profiņi. man ar vjatka 62ā gada mājās atrestaurēta stāv un gaida kad ar to pavizināšos. veiksmi apskatē (ja vēl nav izieta)!

3 0 atbildēt

nu bāc, kolosāli ka no lūžņa var  uzmeistarot tādu skaistu motorolleru!! emotion

es ar tādu gribūu!! emotion

3 0 atbildēt

 šīm lietām vajag ļoti ilgu laiku, es pats stellēju jawu pus gadu! tikai nesen pabeidzu!

3 0 atbildēt

Super!

3 0 atbildēt

Bļin, respekt čalit.

3 0 atbildēt

kāds skaistulis emotion  emotion

2 0 atbildēt

rezultāts tiešām skaists, visu cieņu

2 0 atbildēt

super.. neko jaunu nepateiksu, taapec teiksu jau ieprieksh teikto- malachi :)

2 0 atbildēt

Baigi labi atrestaurets, gribetos paprovet kads ir

2 0 atbildēt

Es a nesen dabuju taadu pa divam snaba pudelem emotion ejosh jau i tik paskats pabriesmiigs un a i doma restaureet tik laika nav

1 0 atbildēt

cik daudz $ uz sito smukuli izterejat

P.S rokas jums no parezas vietas aug!!! :D

1 0 atbildēt

atbildot uz niko komentāru " Būtībā tas ir nevis motocikls, bet motoroller... " starp citu tehniskajā pasē ir ierakstīts "solo motocikls" ;) betnujā tas ir pēc csdd uzskatiem, visādi citādi- motorolleris

1 0 atbildēt

super. :)

1 0 atbildēt

wou, labs darbiņš. :)

1 0 atbildēt

ērmīga paskata braucamais, bet cepuri nost.. darbs tiešām ir milzīgs un rezultāts acīm baudāms :) ++

1 0 atbildēt

Ta nau restauracija,atjaunoshana,saveshana kartibaa jaa.Braucamais tak bij zaljsh tagad kremkrasas,restauracija ir peec iespejas tuvaka originalstavoklim saglabashana,saglabajot un meklejot detaljas rupnicas stavoklii.

Mocits jau smuks sanacis.

0 0 atbildēt

atbildot uz Richi komentāru " pēc bildēm izskatās ka sagatavošana krāsošana... " PS. kā jau rakstiju- tas viss ir hobijs un nav iztikas pelnīšana, tapēc arī nav 120% ideāli, betnu mūsu līmenim manliekas tomēr piedodami ;D

0 0 atbildēt