local-stats-pixel fb-conv-api

Potenciālais slepkava104

172 109

Sveiki spoki!

emotion

Šo briesmu darbu netīšām uzgāju vienā slavenā auto forumā...

lai neizpūstu garos tekstos, teikšu tā.. Čalis kas to izveidoja ir galīgi saspiedies jo tāds agrigāts ir naturāls ierocis nevis auto.. Nu kā... padomājat paši, kas notiks kad šis "Agrigāts" izbrauks uz ielas?? labākajā gadijumā viņš vnk neierakstīsies kādā līkumā un noķers koku vai grāvi... bet ja trāpīsies kāds gājējs vai auto.. nu piemēram jūsu auto... ko tad???

Vārdu sakot "agrigāta" valsts reģistrācijas numurzīme ir FL-3558

Viss ko zinu par autoru ir pamat info no viņa profila forumā:

Grupa:Lietotājs

Aktīvie raksti820 (0.92 dienā)

Pārsvarā raksta:Audi lietotāju projekti - tikai apraksti par paveikto un plānoto (39 raksti)

Profilu skatīja:8415

Vecums:20 gadus vecs

Dzimšanas diena:Oktobris 22, 1991

Dzimums Vīrietis

Dzīvesvieta LV west coast

Intereses ==OOOO==

Pats viņš komentē to visu sekojoši....

Kā uztaisīt c4 fwd par quattro? dari tā...

viss iet kā pienākas, tik uz savirzi jābrauc, pirms TA uzklāšu vēl vienu kārtu ar grubuli un kārgīgi pa dubļiem nodošu, un būs kā orginal, piekare no c3 http://www.audi-style.lv/forum/index.php?/topic/78797-ka-uztaisit-c4-fwd-par-quattro/
Palūgšu visus ieteikt šo rakstu tālāk tas patiešām apdraud mūs visus kā arī mums mīļos un tuvos cilvēkus... p.s ja esmu pārkāpis kādu no noteikumiem lūdzu nedzēsiet rakstu TAS TIEŠĀM IR SVARĪGI... Paldies un ceru kad par to uzzinās arī CP un CSDD
« 1  2  3  4  5 »
172 109 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

ceru ka auto īpašnieks skati izies un šī raksta autoru notrieks vilciens

57 2 atbildēt

raksta autors riktigakais dalbajobs!tas ka tu esi idiots un neko mashinas nerubii tikai netaa sedi tas nenozime ka citi neko nemak!ja nezini tad labak paklusee!un butu labi ja taa audi saimnieks tevi atrastu un kartigi piestradatu pie tava izskata!butu rakts par projektu butu pluss bet taka tu esi idiots buus minus!

48 2 atbildēt

Nesapratu to briesmīgo sašutumu. Cilvēks ķimerējas ap savu veco C4 un viņam tā lieta patīk - kāpēc tad slepkava uzreiz? Principā jau jebkura mašīna ir ierocis un arī ar pagali var vai nu iekurināt krāsni, vai arī nosist kādu. Tāpēc jau neviens nesaka "aiziešu - anesīšu klēpīti potenciālo ieroču". Ja jau tas mašīnas īpašnieks ir tik gudrs lai šitādu uzparikti uztaisītu, tad būs arī pietiekami gudrs, lai lēnām vilktos mājās, kad apakšā sāks kaut kas klabēt.

33 1 atbildēt

Vecais tu i traks , kad ņemsi kādu asu pagriezienu uz 90 , kuzavs atdalisies :D 

Varēj takš kārtīgak piemetnāt , ai mūmsīm Latgaļīšiem viss puhui.emotion

24 0 atbildēt

Raksta autoram, vecīt, Tev neaizgāja tā raksta būtība, tas raksts bija vispārinošs, kas norādīja īsos vilcienos, ka ir iespējams FWD pārtaisīt par AWD. Un tur nebija runa par nelīdzenumu pieslīpēšanu, kas tiks izdarīti, par to vari nešaubīties, jo čalim aug rokas no pareizās vietas, par to vari pārliecināties, apskatoties citus rakstus no tā čaļa, vienkārši starp A/S lietotājiem Tu sevi esi novietojis konkrēta mudaka tēlā. Tu apskaties uz cilvēkiem apkārt, radinieks ir darbojies TA un ir gadījies ka 15 gadīgiem fordiem, bembjiem uz trīcekļa tilts ir nokritis no rūpnieciska metinājuma, jo jau izrūsējis, bet te pēc pieredzes varu teikt, ka šis varētu mierīgi slodzi izturēt un saimnieks nav muļķis un rēķinās ar savu metinājumu, to kvalitāti un izturību. Un arī ja nepamanīji tad visā tā teksta beigās nebija ne punkta, ne daudzpunktes, tātad projekts turpinās ar visiem uzlabojumiem, bet tāda mudaka dēļ kā tu, kurš sēž un pirž datorkrēslā, vairs mēs neredzēsim nekādus  vizuāli, pamācošus rakstus.

24 1 atbildēt

Nu normaals darbs ieguldiits - calim +

...autoraam tu veel nezini kaadi visaada monstri pa riigas ielaam braukaa

19 0 atbildēt

Nu un? Kāpēc slepkava? Pirmo reizi redzi ka kāds pats savu mašīnu taisa.... Pamato savu viedokli, kāpēc slepkava? Es, piemēram, te neko slepkavniecisku nemanu!

19 0 atbildēt

vīrelis normāli bliež virsū tačku! un ja tur sataisa visu labi, tad nekas tur nebūs! 

nejau viņš pirmais un pēdējais kas uztaisa quattro! :) 

12 0 atbildēt

Paldies autor Tagad zināšu pie kā vērsties ar lūgumu pārtaisīt manu Coupe par coupe 4x4..emotion

 

Bilžu autoram + emotion

 

Raksta autoram - emotion

9 0 atbildēt

Tiem ,kas baidās, ka tilts tik uz četrām skrūvēm turās... Piem B3 FWD auģikam no rūpnīcas uz četrām skrūvēm (mazākām) priekša turās un neviens par to nesūdzās, a te Quattro, kur slodze jāsadala uz 2 tiltiem... Man domāt viss bumbās, cilvēks jau nebrauks kamēr nolūzīs, bet ja būs pazīmes tad ko labos.

8 0 atbildēt

Zini, kas ir patiešām apdraudošs sabiedrībai? Tu ar savu stulbumu apstulbinādams citus.

6 0 atbildēt

mūwsīm Latgaļīšiem viss puhui.

7 1 atbildēt

Labprāt GRIBU satikt raksta autoru dzīvē, un domāju nevien viens A/S lietotājs. 

Ja tu lasi, atmet PM  ;) 

6 0 atbildēt

Prieks, ka Latvijā ir džeki, kas prot un dara. Šitādam vajag paskoloties, pamācīties un sporta mašīnas būvēt. Bet no sirds ceru ka CSDD viņu paņems par visiem 100% un bez kārtīgas sertifikācijas uz ielas šis netiks.

Be nu pa lielo mums ventiņiem a vis pie kājs.

8 3 atbildēt

Autor, tu esi... tu saprati... Ja tu nevari kvatru novaldīt(ja maz vispār braukt māki) tad nedomā ka visi nevar. Čalis malacis, jūt ka viņam ir iekšā, un patika ar dzelžiem ņemties. Man pašam ir AUDI A6 quattro. Zini...labākas mašīnas man nav bijis. Neviena priekšas piedziņa un aizmugures piedziņa nevar dot to kaifu, kas ir ar kvatru braucot(lai neapvainojas pārējie šoferi) Man ir bijušas mašīnas ar visām piedziņām. Un nevajag te stāstīt, ka quattro ir slepkava uz ceļa. Puņķainie pirdieni ar rolleriem starp kājām ir lielākas briesmas, jo dīdās un gorās pa ceļu  un nav galvojams, ko darīs pēc sekundes...

6 1 atbildēt
X avatarsX

Poh lai dara ar savu dampi ko grib

5 0 atbildēt

Man kā sievietei šis raksts likās ļoti izglītojošs, saturīgs un es noteikti sapratu, kur slēpjas šī "agregāta"  slepenais spēks!! emotion

4 0 atbildēt

Meham rokas no zelta, Autoram rokas no dirsas- galva tur pat netālu aug!

4 0 atbildēt

nu metinājuma vietas uzticību nevieš, bet nu čalis malacis. 

Tev gan trekns - par rakstu

4 1 atbildēt

Tak izdzēsiet kāds šito sviestu...

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »