local-stats-pixel fb-conv-api

Par Bembistiem279

Hei Spoki, spocēni un citi mošķi :)

Šoreiz pastīšu dažus faktus par Bembistiem gan no statistikas puses, gan no citu bembistu un savas pieredzes, jo piederu pie šīs ''sugas''.

Jo ir mazliet apnicis dzirdēt no citu marku automabīļu un kājāmgājēju puses dažādus ''uzbraucienus'' mums bembistiem - ka mēs esam kaut kādi apsaldētie, kuri izmet piķi spēļmantiņā tikai, lai to sadauzītu. Protams, ka ir šādi tipiņi, bet tas nav atkarīgs no auto markas, bet no paša cilvēka! Ja man ir bembis, tas nenozīmē, ka esmu pašnāvniece.

Ar šo rakstu nevienu necenšos apvainot, bet mazliet ar humora piesitienu aplūkot statistikas datus.



453 45 279 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 279

0/2000

Kas BMW vadīšanā ir sarežģītāks, ka citām automašīnām? Nav jau kombains!

44 0 atbildēt

man patika viziitkartee - ienesa auto grāvī! :D

es teiktu taa - nezinaaja ko dariit ar stuuri un pedaaljiem, un iebrauca graavii! :D TIPISKS BEMBISTA GAAJIENS! :D

Bembistus sauc zemaas klases izleceejus - liela jauda par mazu naudu (saliidzinaajumaa ar taada passa cenas un klases auto), tie tad arii ir briesmiigie bembisti...  kkaa neesu redzeejis jaunaas seerijas bembistus par bembistiem saucam, ar taadaam massiinaam brauc zobaarsti, juristi, biznesmenji utt.

plus, piekristiissu He hee, par statistiku.

41 12 atbildēt

the hell, kur tu tādus datus izrāvi :D. Orģ. Plymouth ir retums, kur nu vēl topā ierindojas, ņemot vērā lielo mašīnu masu.

23 1 atbildēt

garāks paliek? :)

auto marka nav pie vainas, ka idiots pie stūres.

 

 

pēc Taviem datiem, man sanāktu šādi:

Autovadītāja stāžs: 4, nē 5, paskatījos tiesībās - šomēness paliek 6 gadi

Sākums: No sākuma bija sprādziens, tad evolūcija

Izraisīto avāriju skaits: 1 (ar bembi, pēc avārijas bik prātīgāks paliku)

Pirmā automašīna: 1989. bmw, tad mazda, tad opelis un tagad tūnēts jauktenis

Pārsniegts maksimālais braukšanas ātrums: 98% ātruma ierobežojumus īpaši neievēroju, pa pilsētu braucu uz 70-80, ārpus - 110-130(vidēji), pirms līkumiem nebremzēju

Protukolu skaits: 5 (4 brīdinājumi un 5Ls sods par avāriju)

Max ātrums, ko esmu izspiedis: BMW - 180(rūpnīcas ierobežotājs, knapi sadzēsos), mazda(120 - baigais mēsls bij tas auto), opelis - 200(aptuveni un tāpat tikai testējot), šībrīža auto - 160(pa LV ceļiem ar cieto piekari un sēdinātu auto jau tā braucot zobus pret stūri var dauzīt un bamperus reizi nedēļa skrūvēt pa jaunu tā kā neskrienu, līkumos iet ir jautrāk :))

26 7 atbildēt

no kurienes tu esi ņēmis statistiku, es esmu dzirdeejis pa visam savadāku, ja nemaldos ZEBRĀ

18 2 atbildēt

BMW mašina kā mašina ar klasisko piedziņu emotion

Jāmāk braukt!!! emotion

17 2 atbildēt

lielākā daļa bumeristu ir krievi ar maziem krāniem! lieciet man mīnusus, lieciet

37 22 atbildēt

Jo vairāk tie auto ir ielās, jo lielāka iespēja iekļūt iekš  šādām stulbām statistikām. Kkāds VW golf ir katram 3ajam.

17 2 atbildēt

Statistika arī liecina, ka visā Eiropā vairāk ir VW un Audi nevis BMW, tā kā būtu jāņem procentuāla statistika, cik %no visiem Audi avarē utt.!

13 0 atbildēt

Braucu 2. gadus ar BMW e39. un ziniet par šādu cenu auto ir vnk unikāls! nevar salīdzināt ar Mazdu, Opeli vai VW. Auto piekare un dinamika ir vnk graujoši perfekta. Salons mašīnai ir daduz plašāks un izmantojamāks nekā citām tā gada mašīnām. Tas ir pēc kā es skatos auto un izvēlējos BMW. Nu protams arī jaudas ziņā auto ir ok :) Bet tas jau nu noteikti nenozīmē, ka es uzreiz esmu pašnāvnieks vai atsaldētais utt. vienmēr palaižu citus autobraucējus, trolejbusus un pasaku paldies tiem kas mani ir palaiduši. Ta kā tie cilvēki kuriem smadzenēs strādā tikai 2 cilindri un saka: ō jā tie tak idioti .. nu cmon wtf?! kas tā par loģiku. Tepat ziņās palasiet. Poršš nones pieturu. Audi jaunietis bez tiesībām uz 180 lido pa šoseju. tad vel bija gadijums ar audi 80 coupe kur laidās mentiem.. Mazāk filmas, kā Bumers vajag skatīties un to huiņu ko youtube.ru liek urlāti, tad arī nebūs tādas domas par šādiem auto vadītājiem.

Bet kopumā, bezjēdzīgs topiks! Jo tie cilvēki kas tā domā - "atsaldētie bembisti", tā arī domās. 

p.s. un ja tā sarkanā ir tava žurka [troika] tad labāk uzliec orģinālās restes, nevis e46 :<

16 3 atbildēt

Eh, es vairs nevarēšu teikt savam puisim, ka viņš brauc kā tāds traks bembists, būs jāsaka,ka brauc kā tāds traks VW-ists! emotion

12 2 atbildēt

Pats pēc sevīm zinu BMW ir diagnoze!!!!!!!!!!!

13 6 atbildēt

nomaini naasis savai mazuliitei uz origjinaalajaam, (t.i) iistajaam e36, a to peec maximas izskataas...

5 0 atbildēt

Pti raksti ka tur vajag baigo pieredzi un tā bet cmon tev ir cik tur tie mēneši tās tiesības + VĒL KĀ VAR SAJAUKT ĀTRUMUS UN IEBRAUKT KOKĀ DUMBEST SHIT I EVER HEARD. Pietam :D vsp tev pie stūres labāk sēsties nevajadzētu, jo ne jau dēļ tās jaudas tu apmalēs brauc, nevajag vienkārši blatot pie stūres .  Laikam "nedaudz" esi pārfanojusies par tiem bembjiem. Man arī bija - so? Tāpēc nekladzinu pa visiem stūriem ka bmw tur baigā jauda, vairums mašīnas nav švakākas ar quattro audi jau priekšgalā, kas izsaka visu :P 

6 1 atbildēt

Respect autoram.Lietoju un patīk BMW,bet būtībā viss ir atkarīgs no paša vadītāja un viņa attieksmes pret citiem satiksmes dalībniekiem un noteikumiem.Tas arī rada stereotipus.Ir jau arī agresīvi gājēji kuri par saviem pienākumiem neko nav dzirdējuši,bet savas tiesības pārlasa gulēt ejot katru vakaru,ibio.

6 1 atbildēt

Tātad turpmāk uzmanīšos nevis no BMW M3 bet no VW vabolītēm :D jo izrādāš ka tās visdullākās :D

4 0 atbildēt

Smieklīgi vērot kā heiteri turpina likt mīnusus pa vienam. Kā arī nožēlojami, ka tiešām par rakstu ir knapi 200 plusi, bet par s*da tulkotiem Rage komiksiem 500+. 

4 0 atbildēt

kā mums ekonomijas pasniedzējs teica - ir mazie meli, tad ir meli, tad ir lieli meli...un tad nāk statistika :D betnu patiešām piekrītu, ka viss atkarīgs no braucēja, ikdienā sanāk bieži braukāt ar bembi (ne savu) kaut arī personīgā mašīna ir žigulis, kurš iet labāk pa to bembi (nemeloju :D) un ar abiem braucu vienādi un domāju, ka pārsvarā mierīgi, bet kad sanāk mazliet patrakot tad žigulis saņem īkšķus gaisā, bet bembis dusmīgu skatienu no citiem šoferīšiem <-- stereotipi :D

4 0 atbildēt

Reāli grozies ka'gribi, tas viss ir pamatots, pārsvarā visi agresīvie un ar uzmanības trūkumiem apveltītie jefiņi brauc ar veciem bmw. iemesls? lēti un ir pakaļējā piedziņa. + kāda jēga būt tik neoriģinālam un braukt ar vienu no populārākajiem auto ?

4 1 atbildēt

he, peec mineetajiem statistikas datiem sanaak ka audii ir veel atsaldeetaaki. bet lai nu kaa arii nebuutu, nokjer atsaldeetu shoferi gan no tiem kas ar bmw paarvietojas gan audi, un pieseedini pie opel kadet 1.3 stuures rezultaats buus taads pac. visu nosaka bliive starp seedekli un stuuri.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »