local-stats-pixel fb-conv-api

Mans auto krasotaja video !8

Sveiki, jau kadu laiku esmu nolemis sakt taisit video par savu profesiju lai kads varetu ari saja zeme patstavigi vinu apgut, izmantot pec nepieciesamibas vai vienkarsi paskatities ka tas reali notiek un gut priekstatu...

video tikka taisits ar youtube video editoru teiksu godigi vis lielakais murgs ar kadu jebkad esmu stradajis. 1. nevar jedzigi sagriezt ne video ne audio formatu - to es vel ta ka piecietu bija sviedri pa visam malam bet tiku gala..

2. kad spiedu convert pogu lai saglabatu video radija ka free versija iespejams tikkai lidz 5:00 min , tatad viss 3dienu darbs pa pieskari ;) laimes sajuta ka saka..

+ari deva programmas lenums

Tad nolemu ka video tapat pabeigsu un sabazisu vissu kopa ka ir ta ir.. dabuju grabt nost 4:45 minutes no video un paris sekundes no audio ieraksta.

Bus jauni video pakapeniski protams katrs atseviskais proces krasosanas joma, iespejams kads auto milulis velesies krasot 2 dazadas krasas vai kaut ko tamlidzigu tad jau bus interesantak :)

Tatad skataties un gustiet jaunu informaciju pec cepumiem nesu nacis ;)



130 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Varēji jau vismaz titrus uzmest valsts valodā ja reiz runāt aizmirsisemotionKas mums te amerika??Ne visi te rubī inglišu!Pagaidām Saša Aleksandrs paliek nepārspētsemotion

7 0 atbildēt

Iemet googlē rear wing un paskaties ko tev izmetīs!

Viss netulkojas tieši, aizm. spārns ir rear quarter panel

0 0 atbildēt

Pa cik sagatavosi, nokrāsosi b6 pasāta aizmugrējo bamperi?

0 0 atbildēt

spokos vajag atsevišķu nodaļu,cilvēkiem ar sūdīgu angļuvalodu!  Varēji taču dzimtajā valodā uztaisīt,kāda jēga no skatījumu skaita?

0 0 atbildēt